2 måneder, 24 dage siden

Automatisk ensomhed

Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
8 år siden
Hej dagbog, - min første tanke i dag, går på noget min bror sagde i går. Han snakkede om, at en kollega han arbejde med måtte være ensom, fordi han ikke havde kone og børn. Jeg forstår at ensomhed selvfølgelig kan ramme mange, men hvis folk tror, at det er en automatisk konsekvens af at leve alene, så tager de fejl. Man er nød til at tage andre faktorer med i billedet. Det være sig f.eks et individuel behov for kontakt eller brugen af anden kontaktflade. Det første giver vel sig selv, at der er forskel på hvor meget behov for kontakt vi som individuelle mennesker har. Dette ser man, når nogle viser dette behov ved som det første at hilse på alt og alle de møder om morgnen, som hungrede de efter deres morgen kaffe! Hvor andre som jeg ville ønske, at de kunne lære at holde kæft, så vi kunne stå i fred.

Dertil høre at kun de følelser man giver ild, så at sige.. er vigtige.

Dette danne baggrund i en verden, hvor vi ikke alle har et barnagtigt pædagogisk syn gående på, at man kun har menneskelig kontakt, hvis man kigger hinanden ind i ansigtet imens man kommunikere. Det er mit indtryk, at især folk født i den gamle verden og dem der sværger til den, mangler forståelsen af dette sidste aspekt ikke gælder for andre. Det er bare ikke kun ældre mennesker der sidder tilbage med et syn gående på, at hvis man ikke har fysisk kontakt, så må man være ensom. Dette er et syn den ældre genneration især gerne har villet indoktrinere den yngre generation med, som en hjernevirus der forsøger at finde nye værter. ligesom de har forsøgt at give deres åndsvage traditioner og alle deres idiotiske religiøse dogmer med som tunge selvpåførte lænker. I have broken my chains!
Bilag til dette..

Lænker med konsekvenser! Julen f.eks - en tradition funderet i, at man skal være fysisk sammen, med mulig økonomiske lænker.

Religion, vidergivet frygt for noget der ikke findes.. enorme negative konsekvenser globalt set.

Jeg burde ha sagt noget til det i går.. hvis den ældre mænd ikke kan få sig en hobby, så er løsningen måske en hund eller en kat.. eller som start, en guldfisk

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Automatisk ensomhed er publiceret 29/03-2024 07:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.