3 måneder, 23 dage siden

Ikke meget søvn

Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
7 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
2 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
5 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
12 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
4 måneder, 15 dage siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
6 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hej dagbog, -jeg har ikke fået meget søvn.. jeg endte med at svare og blokere ham den religiøse! - Hans grund til at menneskeheden var i forfald (selv om den ikke er det) er..hvad tror du .."transer" suk. Hvad kan man snart forvente af en mand som ham.. jeg kan tage meget dumhed, men glasset flød lige over der.. Jeg er ikke allieret af nogen, men jeg har en ide om, at folk skal ha lov til at leve det liv de har lyst til, - de skal blot A: selv tage ansvar, og B, og holder sit liv for sig selv. Jeg kalder folk det jeg ser.. Men folk er ligeså gode menneske, om man har kjole eller bukser på.. Der er højt til loftet i min pulje af "i dont care" og Nej! det er ikke fordi det er en lille gruppe, - alt gælder for alle. Smækker du din religion op i mit ansigt, og siger noget om mig.. så vær klar på krig.. holder du dit lort for dig selv.. så lev i fred. Han forsøgte at sige, at jeg måtte leve i en regnbue med enhjørninger.. øøh, manden kender mig ikke..forstår ikke min lev og lade leve attitute.. men der er kun en af ham og mig, der har en usynlig ven..

så var der en, måske den samme.. der lavede det samme idiotisk argument med, at kvinder arbejder mere i hjemmet, derfor er det ikke fair med værnepligt til kvinder.. suk, - så hvis jeg har valgt at ordne alt selv i mit hjem, og jeg havde alderen til det.. så burde der heller ikke være værnepligt for mig?! - for hvad fanden har arbejdsfordelingen i et parforhold som kvinder selv er gået i, med landets værnepligt?! Med mindre staten tvinger kvinder til at vælge en mand, og tvinger kvinder til at leve i et parforhold.. men sidst jeg kiggede, så var det stadig muligt at blive skildt. Det kom fra en mand! for der findes mænd der sætter deres energi i at kæmpe kvindernes kamp.. måske fordi de ikke selv kan tage ansvar for deres eget liv? - det håber jeg dog ikke gælder..og da ikke for alle...

Beklager til de mænd og kvinder, der ikke forstår at hvis man vælger noget, så har det konsekvenser.. kan man ikke lide dem, så er der endda muligheder for at slippe ud af sine valg... Men engang imellem er man selv skyld i at man står i den situation som man gør.. også hjælper det ikke at skyde ansvaret fra sig..

19:01 Jeg tænkte over endnu en detalje. Ham der ikke mener kvinder bør i militæret fordi de arbejder mere hjemme.. går i virkeligheden ikke ind for ligestilling, selv om det virker som om, at han taler kvindernes sag.. i virkeligheden taler han imod dem! for hvis kvinder ikke skal tage ansvar for deres eget parforhold.. hvorfor skulle de så kunne tage ansvar i en lederstilling?! Hvis de ikke engang kan sige.. Ja, det er sgu mit ansvar hvem jeg finder sammen med, og hvem jeg bliver sammen med..Kvinderne burde stå i kø for at sige, at hans argumentation ikke holder.. Og nej, - jeg ved godt jeg ikke er feminist.. jeg går ind for lige pligter og rettigheder..og Ansvar er øverst på listen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke meget søvn er publiceret 27/03-2024 13:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.