3 måneder, 17 dage siden

Tilbage

Hundetyven.
Regitze Møbi...
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 4 måneder siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej dagbog, der var en del at lave idag.. og min far er på vej til akupunktur.. jeg har ikke så meget tiltro til det.. men hvis han kan prøve det, uden at tro på det helt, så vil han kunne finde ud af, om det virker. Tro bør aldrig være en faktor! Hvis noget virker ud over som placebo, bør det virke uafhængigt af tro. Tænk på hovedpinepiller... De virker uanset tro.

Jeg læste en artikel om en muslimsk kvinde, der mente at vi burde tale mere om vores tro! Jeg taler gerne med hende.. for man bør tro mindre og vide mere! Tro er den korteste vej til at tage fejl. Både biblen og Koranen er fundamenter der er fyldt med fejl og dårlig moral! Og at fremhæve positive ting ved disse er at fordreje konsekvenserne af sin tro..og overse de fatale humanistiske konsekvenser disse religioner har haft..helt ned på det interpersonele plan.

Hvem husker ikke historien om de 2 kvinder, der drak deres far fuld..så de kunne..være sammen med ham (biblen) eller de 40+ børn, der drillede en mand med hans skallet hed...hvor den mest morale hovedperson i bogen (sarkasme) sendte en bjørn for at slå alle børnene ihjel..De fleste husker sikkert maks den om faren, der på kommando er villig til at slå sit barn ihjel..Hvilket monster ville nogen sinde bede om det?!

I øvrigt, en af de måder man kan se, om systemer er blevet for autoritære.. er ved at se, om der er humor der ikke længere er tilladt. Men bør vogte sig for disse systemer..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage er publiceret 02/04-2024 14:26 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.