9 år siden

Tilrettet sofabord

Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Her har det været travl hverdag tidligt op 3 gomore passagere med i bilen, en der kendte min kærestes døtre fra da hendes egne børn gik i skole så snakken gik..

På arbejdet tjaa føler hvis stadig den der utilfredshed med kolegaer der puster den op, hvor jeg forsøger tage gassen af ballonen.. Har så trods travlhed fået fri mandag og tirsdag i næste uge sååå føler det er mageløst tror det betyder at arbejdsmiljøprocedure ikke bliver gennemført inden klubmøde..

Så var jeg et smut ved fysioterapeuten der stak lidt nåle i mig og gav lidt ultralydsmassage og så skal jeg forsøge med lidt øvelser herhjemme for at få arm skulder igang..

Et hurtigt kig til min demente mor, må sige jeg holder ikke længe..

Så hjem lege min mors gamle egetræ-sofabord som jo har stået i min carport siden marts var begyndt få lidt fugtskjolder, så nu havde jeg gået længe nok ventet på min kæreste måske ville have det.. nu blev det så savet ind i breden så det passer til min stue så 20 cm af breden høvlet fræsset runde kanter og en kraftig vask. nu er det så kommet ind i min stue mangler kun en let tur med sandpapir så er projektet færdigt, sidder allerede ved bordet nu og er supergodt tilfreds med resultatet.

God aften til jer derude

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilrettet sofabord er publiceret 15/09-2014 20:41 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.