6 år siden

Jacuzzi under stjernerne

Positivitet?
Luna Mø
4 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
6 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
5 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
8 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
7 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
12 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
4 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
3 år siden
Er startet på arbejde efter ferien for godt en uge siden synes ikke det er alt for fantastisk der er en ret dårlig stemning på arbejdspladsen, som jeg hvis må se om jeg kan få vendt :-) er ihvertfald selv begyndt at forsøge vende udviklingen... vil ikke have en sådan stemning bidder sig fast :-)

Studerende uden bolig ja sådanne mennesker får jeg jo tit op at køre og mandag var der en Bulgarsk pige der igen og igen spurgte om ikke jeg kendte nogen der havde en bolig ved Aalborg.. Jeg har stort set hver gang lyst til at sige de jo bare kan flytte ind i mit skovhus. hmm lyster jeg hver gang til nu har bekæmpet og ikke fortalt nogen.. Tror egentlig, jeg mange gange ville have kommet med tilbudet hvis ikke jeg havde en tanke om at min kæreste skal tro på mig..
På samme tid kan jeg jo sikkert heller ikke selv holde det ud i længden :-) men for pokker mit skovhus bruges jo stort set kun mandag onsdag og hver anden torsdag..
På den anden sidde bruger jeg jo huset utrolig frigjort med Jacuzzi spabad udenfor hvor jeg i aften har lagt en time under stjernerne det var bare superlækkert og selv om badet kan køre med bobler og spule med vand kan jeg nu bedst lide ro omkring mig til at ligge der i mørket ..

Nå hvad sker der ellers har idag plukket endnu en portion Brombær.. også et kort smut til min eks's 50 års fødselsdag havde min mor med derhenne og det blev bare sådan en kort visit var jo ikke inviteret..

Lægen besøgte jeg i mandags, efter mit fald ned af trappen på min arbejdsplads, Jeg har ondt i venstre arm skulder. ved høje bevægelser og tunge belastninger. Nu skal jeg så starte ved en fysioterapeut håber ski så det kan løse problemet :-)

Imorgen er det sidste arbejdsdag i denne uge såå snart WEEKEND
Glæder mig .. Hyg jer derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jacuzzi under stjernerne er publiceret 10/09-2014 23:08 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.