Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
2 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Kære dagbog..

Ja, lige nu sidder jeg inde i stuen med min computer og hører konstant til Ron Pope - A drop in the ocean. Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Den sang siger mig bare noget.
Men det eneste jeg har lavet idag er at have været på arbejde. Det er så min sommerferie næsten. Har dog haft den fedeste tur til Paris!
Men ja.. Min bedste veninde er på ferie. Hun har været i Frankrig i 1 uge og 1 dag. Og nu er der så lidt over en uge igen.. Og lige siden hun smuttede er alle problemerne kommet. Og jeg savner hende bare. Føler at det hele er håbløst lige nu. En af mine rigtig gode venner har stukket mig i ryggen og sagt noget videre som han IKKE skulle. Var oppe og skændes med kæresten i går. Føler mig ensom.

Der er generelt bare alt for mange ting. Det der med at have en kæreste der bor alt for langt væk, og så samtidig måske være forelsket i en anden også, er ikke sjovt..

Men jeg trænger bare til at føle kærligheden. At en viser mig hvor meget jeg egentlig er værd. Ja, det lyder pisse ynkeligt! Men sådan har jeg det. Måske har det noget at gøre med mine forældres skilsmisse for Ca. 7 år siden. Den dag hvor min verden forandrede sig, og fra den dag så min verden sort ud indtil for nogle få år siden.
Som I kan høre så er det her en af mine aftener, hvor jeg er nede.
Håber på noget bedre imorgen!

Hvorfor skal der være så mange problemer for teenagere? Er det ikke der man skal udvikle sig og bare have den fedeste tid nogensinde?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hopeless.. er publiceret 21/07-2012 22:08 af MysteriousGirl.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.