12 år siden

"hvem har flyttet min ost"

19-03-17
Hannah White...
2 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
3 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
5 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
3 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
4 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
3 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
4 år siden
At slette eller ikke at s...
Kianna Kitte...
10 måneder, 28 dage siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
4 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
7 år siden
Hej Dagbog

Har brugt megen tid siden igår på at tænke over livet og status for mig pt. Tænkte meget på at jeg har det med at leve i fremtiden - hvorfor ikke gøre mere ud af at leve i nutiden?
Den beslutning har jeg lige taget, at gøre mere ud af nutiden, mens jeg planlægger fremtiden........tror måske det er nøglen for mig for mere tilfredshed i livet og den vej livet går.

Jeg har kigget nogle af mine gamle tekster igennem, jeg må sige jeg flytter mig, som jeg ønsker og den rigtige vej, dog ikke i rette tempo. Det har jeg tænkt noget over - hvorfor, fordi jeg ikke tør springe ud i det ukendte med lukkede øjne, jeg føler mig frem langsomt. Når mulighederne så byder sig er det fordi jeg igennem længere tid har forsøgt at skabe muligheder - langsomt men sikkert. Idag læste jeg så en dagbog her, om en der var bange for at ikke slå til i nyt job - BANG - og der vågnede jeg lidt mere op. Er det ikke det vi alle sammen er, bange. Bange for ikke at slå til for børnene, manden, venner/veninder, arbejde og andre aktiviteter. Hvad hvis man vendte den om............måske de andre ting ikke slår til iforhold til mig. FRYGT - at læse bogen "hvem har flyttet min ost" viser jo at frygt skal overvindes og accepteres. Man er nød til at se sin frygt i øjnene og lære de ting der er på den anden side - eller flytter man sig aldrig. Hvad blev alt dette tænkerrig til for mig idag - tag springet mere bevidst, føle sig frem er godt nok, men accepter det du frygter og gør noget ved den......hvad frygter jeg?

Det er så det næste store spørgsmål - hvilken frygt skal man tage hul på først - tænker lidt, selvom jeg er gået igang.....

KNUZ

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "hvem har flyttet min ost" er publiceret 09/08-2007 15:25 af Danze.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.