Roman, og ubetænksomhed.

Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
I næste uge fortsætter mit roman manuskript hos grafikeren, jeg er meget spændt på, hvordan de vil sætte det op til bogform, og på at vælge omslaget til forsiden. Samtidig er jeg glad og forventningsfuld, som jeg ikke har været i mange år. Nu håber jeg bare, mine følelser holder til det.
Men i går var jeg så snot dum at gå i øs pjask regnvejr og trække nogle store grene ud fra høje brændenælder. Jeg må være kommet til at ramme musklen på mit ene bens inderlår med en stor gren, hvor jeg ikke tænkte over det, fordi det pøsede ned fra oven, og jeg fik dyng vådt hår. Først i går aftes begyndte det at gøre lidt ondt, men i morges var det meget værre. Typisk mig, så jeg tænkte i eftermiddag, at det måske var en god ide at gå en tur, og at smerten så ville gå over. Så jeg gik en tur i blæst og regn.
Overkom dog at få lavet marmelade af paradisæbler i aften, trods smerten, sovet meget lidt. Men nu kan jeg mærke, at jeg skulle være blevet inde og slappe mere af i stedet for, så havde jeg nok haft det bedre nu.
Jeg må lære af min egen ubetænksomhed og dumme fejl.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Roman, og ubetænksomhed. er publiceret 05/09-2019 23:32 af Mette Boe Christensen (MollyTrine).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.