1 måned, 19 dage siden

Føler mig røvrendt.

dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
16 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg har aldrig før i mit liv modtaget sådan en opgørelse fra skat som for et par dage siden. Jeg skal betale 3.401 kr. i restskat lige pludselig. Og der løber renter på fra d.1/1-24.
Jeg har da heldigvis penge stående på min konto til uforudsete udgifter, men jeg havde virkelig ikke ventet sådan en stor regning fra skat, så nu ryger pengene til det. Jeg har altid betalt, hvad jeg skylder. Altid lige haft økonomi til nødvendige ting som mad osv. Har ingen bil, tager aldrig ud at rejse, for den slags har jeg ikke råd til f.eks.
Jeg købte et lille hus på landet for over 25 år siden til 163.000 kr. som jeg siden tog lån til at sætte i stand. Jeg havde ikke råd til andet, for jeg skulle have et sted at bo. Men udgifterne kom hurtigt efter mig: Et boliglån til nyt stråtag, som jeg har tilbagebetalt for længe siden. Nye vinduer som jeg betalte kontant i rater på to år direkte til glarmesterens kontor. Siden stødte der meget andet til, som forurening af brønden på nabogården, hvor jeg fik vand fra. Der var olie og colibakterier i, det ødelagde min vaskemaskine og rør. Så nyt vand ind i huset, det kostede over 30.000 kr. Jeg tog lån i kommunen til det, det var det eneste jeg kunne gøre.
Jeg har altid sparet meget. Men gennem tiden føler jeg mig virkelig snydt af systemet. Jeg er den lille i det store spil. Og nu foragter jeg endnu mere statsministeren og hendes regering, som jeg kun kalder et krigsministerium efterhånden.
Hvad F... bilder regeringen sig egentlig ind, at give mine penge til krigen i Ukraine ! For det er i virkeligheden der, de ryger hen til våben. Jeg føler mig virkelig tilsidesat som menneske og røvrendt i mit eget land.
Måske er der nogen af jer der læser min dagbog, der også er førtidspensionister og som skal betale meget mere i år, end nogensinde før ?
Jeg føler mig virkelig røvrendt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Føler mig røvrendt. er publiceret 06/04-2024 03:43 af Mette Boe Christensen (MollyTrine).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.