Stormen Pia og andet.

Dag 1/21
Ryan Raskoln...
1 måned, 8 dage siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 4 måneder siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
12 år siden
Duét - youít
Enantiodrom
8 dage siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
6 måneder, 3 dage siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg sidder her i en god varme og hører klassisk musik fra mit TV. Jeg fandt pludselig ud af, at der er klassiske musikprogrammer i det TV, jeg købte brugt for efterhånden længe siden, dengang alle pludselig skulle have en digital box. Lige nu er det et norsk program med radioavis hver time. Da jeg skrev på min roman, lyttede jeg meget til de programmer for sort skærm. Nu har jeg sendt den ud at flyve, så vil det vise sig, om den vender hjem igen, eller bliver antaget.
Venter på at vinden vil blæse op om nogle timer. For de har lovet storm og måske orkan. I går var der igen meget renderi ud og ind for mig, da jeg til sidst skulle tømme askepotten fra ovnen, glemte jeg støvler og kom til at fryse, fordi det var blevet koldere og regnede, så jeg fik kolde tæer i mine udetræsko. Først nu kan jeg sådan rigtigt slappe af. Og alligevel ved jeg, at jeg vil tage mere brænde ind, inden jeg skal sove, for en sikkerheds skyld. Det er også det eneste lige nu. Men jeg vil gerne kunne holde fri og være mere inde i morgen, dvs. holde storvask i vinden, så er det billigere. Kørte også 3 trillebøre brænde ind i det åbne skur og tog presenningen ind nede fra vejen, så jeg ikke også skal tænke på en presenning der flyver rundt.
Når den slags storme skal til at begynde, tænker jeg tit på orkanen i 1999. Her os os lød det som om, vi var ombord på en gammel sejlrigger, hvor masterne knagede sent om aftenen. Det var spærene oppe på loftet. Det er den eneste gang, jeg har hørt det, trods det at der har været mange storme, mens vi har boet her. Senere har tækkemanden understøttet det ene spær der røg ud. Godt jeg kender ham, og at han forstår stråtage, han ved alt om det, ligesom hans far var det samme. Så jeg er ikke bange. Skal bare passe på med at gå ud, både på grund af døren der er i vest og de store træer. Og godt jeg bor højt og ingen kælder har, trods alt.
Og så er jeg utrolig taknemmelig for, at jeg i går fik leveret dagligvarer fra online supermarkedet. Gennem mange år har jeg cyklet på indkøb 2 gange om ugen i al slags vejr. Nu kan jeg få leveret, når jeg vil, så får jeg pludselig tid til andet. Og mit køkken er blevet meget bedre og hyggeligere med mad og køleskabet fyldt op så tit. Så bliver det mere roligt, og så kan vi leve sundere.
Jeg synes, så meget er blevet anderledes siden corona begyndte. Så kom krigen i Ukraine, bagefter krigen i Gaza. Samtidig er jeg blevet "gammel" med skader fra mit liv gennem tiden. Så jeg bruger de midler, jeg har til at få det nogenlunde, og er ikke fri for at blive bange for tiden der går alt for hurtigt. Inden vi får set os om, er livet måske forbi. -
Men jeg har nok altid lignet egernet lidt der samler forråd. Sådan er det stadig, alt efter vejret og det der sker, både ude i verden og her omkring hos os.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Stormen Pia og andet. er publiceret 21/12-2023 02:58 af Mette Boe Christensen (MollyTrine).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.