6 måneder, 12 dage siden

Vinter og plastik.

Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
12 år siden
Jehovas Vidner = påtrænge...
Kianna Kitte...
2 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
3 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
3 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
4 år siden
Nye og gamle tekster...
Kianna Kitte...
2 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
5 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
5 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
5 år siden
Israel
Salomon
5 år siden
I går var jeg ude på genbrugspladsen med de glas og flasker der stod på loftet inden vinteren, rygsæk bag på cyklen, og en pose foran, klirren over hullerne i vejen, og indkøb på vejen hjem.
I dag bestilte jeg brænde som nok kommer onsdag, han vil ringe i morgen. Jeg har heller ikke meget tilbage fra sidste læs. Jeg er færdig med at købe briketter og træ på paller. Briketter er pakket inde i plastik. Og jeg vil ikke mere købe det der er pakket ind i plastikemballage. Desuden forurener briketter også mere end ren skovtræ. Hvor mange paller jeg har savet igennem med håndsav kan ikke tælles mere. Nu hvor jeg er vendt tilbage til dem, jeg før har købt brænde af, bliver jeg fri for dem, og kan bare køre træet ind i udhuset på trillebøren efterhånden.
Nu har de også lovet vinter, og måske nordenstorm i weekenden.
Og hvad angår plastik så er jeg begyndt at undgå emballage, når jeg køber ind i indkøbscentret. Det er utroligt, som alt skal være pakket ind i plastik. Selv indeni en kaffepose er der plastikknapper. Ligesom skruelåg af plastik på mælkekartoner for mig at se er ligegyldigt, nu køber jeg også mælk der ikke er økologisk, fordi der ikke er plastiktud på. Yogurt dunke af plastik ... fylder på hylderne, sammen med oste i bægre o.m.a. Hvorfor protesterer ingen over det ? Det er helt vildt, alt det plastik alting er pakket/puttet ind i.
Her bliver der mindre til skraldemanden fremover. Jeg nægter at købe mere af det. Det bliver ikke sorteret ordentligt i Tyskland og havner i hvalernes maver.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vinter og plastik. er publiceret 26/11-2019 03:06 af Mette Boe Christensen (MollyTrine).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.