1 år, 10 måneder siden

Nye veje er svære

Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
4 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
6 år siden
Bogfinke
Peter
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
8 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
9 år siden
H er ét brudt otte-tal, R...
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Så mange startsteder...
George Smile...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
1 år, 2 måneder siden
Der sker så meget for tiden. Min ældste datter vil flytte hjemmefra til sommer, og min yngste skal på efterskole. Det bliver godt nok mærkeligt, at de ikke er der hver dag mere. Oven i det, vil vi sætte huset til salg og flytte på landet. Det har jeg drømt om længe, men det er først nu, at vi begge vil det.
Så er jeg også snart færdig som psykoterapeut. Tænk for 4 år siden, da jeg startede, tænkte jeg ikke, at jeg ville gå hele vejen. Jeg gik i gang for at lære mig selv bedre at kende og arbejde med mine svagheder og blive en mere harmonisk person, men nu er jeg snart klar til at hjælpe andre med en lignende rejse.
Desværre er det svært at finde træningsklienter, og dem skal man have mindst en af for at blive færdig. Jeg har en supervisor en dygtig psykolog, men jeg har intet at dele med ham endnu, fordi jeg ikke kan finde klienter. Jeg er ikke god til at sælge mig selv, og jeg sætter mig sjældent til skue. Fyldepennen er det eneste virtuelle medie, jeg er bruger af. Engang brugte jeg FB, men jeg fik min profil hacket af et netdating firma, der brugte min tekst og billeder til en datingprofil, jeg ikke selv kunne komme ind på. Så mistede jeg ligesom lysten til sociale medier. Men nu skal jeg finde en måde, at finde mig bare en træningsklient. Det burde da ikke være så svært?

Vi har kigget på flere landsteder, men hver gang vi finder noget, vi kan lide, er vi for langsomme, og det er solgt, inden vi når i banken. Boligmarkedet er helt vildt for tiden. På vores egen er vej, er der også solgt 4 huse indenfor kort tid, og vi får hele tiden oplysninger fra mæglere, der gerne vil sælge vores hus i postkassen. Så det bliver nok ikke svært at sælge, det svære bliver at finde noget nyt, vi begge kan lide, og som ikke bliver solgt for næsen af os.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye veje er svære er publiceret 22/03-2021 13:25 af Ida Pedersen (Anita A).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.