3 måneder, 13 dage siden

En redningshund i rette øjeblik.

Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
6 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
6 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
13 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
5 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
6 år siden
Jeg gik en tur langs åen her til morgen. Pludselig røg en stor plastik bold over vejen og landede i åen, hvor den hurtig fulgte strømmen, mens børn skreg: Den røg ud i vandet. I samme øjeblik står en venlig herre med en stor sort hund ved siden af mig og spørger hvad der er sket. Hurtigt forklarer jeg situationen. Manden kommanderer hunden til at hente bolden. Det gør den ved at tage et godt tag i plastikken. Da hunden kom ud af vandet, var bolden ikke mere rund,
selvfølgelig havde den fået et par huller.
Åen er en kanal imellem to søer og her sejler mange skibe, store og små, igennem. Derfor tror jeg, det ikke var helt tilfældig, at en redningshund dukkede op i samme øjeblik. Sådan er der så mange ting i livet. Den gode Ånd er altid til stede, hvis vi lægger mærke til det.
Visdom råber på hvert hjørne, overalt høres hendes stemme. Ordsprogenes bog kapitel 1 vers 20 og videre. Vi bliver mindet om, at det vi siger og gør har stor betydning, på det som sker. Ulykker kan følge os, eller held og lykke. Utroligt men det ligger i vores hånd, dag for dag. Ordsprogenes bog har 31 kapitler et for hver dag i en måned. Et kapitel hver dag vil klare enhver sag. Derefter begynde forfra igen et helt år, det vil læge alle sår.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En redningshund i rette øjeblik. er publiceret 21/08-2021 13:16 af Inge Erhard (Inghard).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.