Hvorfor kæmper du så hårdt...?

Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
No name girl
8 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Havde møde sammen med en kollega i går - eller rettere - med min makker.

Han er bedre end nogen psykolog jeg nogensinde har gået hos!

Vi kender hinanden ret godt i en arbejdsmæssig sammenhæng og han er rasende dygtig.

Vi snakkede i går og jeg fortalte om udvikling. Jeg kan MÆRKE at jeg udvikler mig i øjeblikket og at det går stærkt. Jeg arbejder derudaf, jeg er inde i et virkelig godt flow og der bliver bare produceret gode ting. Jeg har ro, jeg er effektiv og jeg får det hele til at gå op, også med de der mænd. Han spurgte ind til hvorfor jeg kæmpede så hårdt, hele tiden. Hvorfor ikke hvile i den rutine og erfaring jeg er ved at få opbygget mig efterhånden. Han luftede lige hurtigt, om jeg havde issues i forhold til at imponere min egen far. SLAM! Ja gu' har jeg da så. Kilometer-vis og atter kilometervis af issues på den konto. Det kræver da vist en god omgang selvransagelse og research på det emne også, så jeg kan slutte fred med det.

Efter den seneste dating-fuser (hehehehe), eller, faktisk siden jeg besluttede mig for at ikke at lade det fylde så meget, jamen så er det hele egentlig gået stødt og roligt fremad. Jeg er bedre på SÅ mange fronter. Jeg kan begynde at overskue lidt igen og det er SÅ skønt!

Har en date i næste weekend med en anden arbejdshungrende selvstændig, han er skarp i pæren og har styr på tingene - stejler ikke over at man arbejder, så det er jeg spændt på.. Vi skal - som så ofte før - ud og gå en tur i skoven, og det ser jeg frem til. Han er far til tre hver anden weekend og har et fornuftigt forhold til eksen. Jo jo, så langt så godt.

Overskuddet i denne uge, der ellers startede med en tur til Norge, rakte også til en omgang massage, kan mærke at jeg har trængt i et stykke tid nok, og hold da ferie hvor det gjorde godt altså! Mega, mega godt! Jeg er afslappet, har godt ondt i hovedet, som jeg altid får efter massage og en lækker følelse af velvære i min lænd og ryg, der var fokusområde.

Alt i alt:

Nice - nice - nice!

Og ham der Mr. Kikset skrev og ville have en redegørelse af hvorfor han ikke var noget for mig.. Ehm.. Jeg fik den lukket pænt og høfligt, uden at fornærme ham..

Og nu vil jeg få rykket lidt på det dersens arbejde..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvorfor kæmper du så hårdt...? er publiceret 24/09-2021 10:02 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.