1 år, 10 måneder siden

har ikke set nogen.

Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg var hjemme ved min mor, - hun har en tid til en paryk. Igen, sjovt som så mange kvinder mener, at deres kvindelighed sidder i deres hår. Som om, de andre faktorer ikke er nok til at vise at de er kvinder, og bekræfte deres identitet. Dette gælder ikke for mænd, vi kan være skaldet uden at mene at vi er mindre mand af den grund.

Even if i put on a dress, id be a man! - to many things, that indicates that.

Nå, men jeg har købt 2 pakker pøler, som jeg tager med hjem til dem.. så vi kan lave en grill aften.. okey, købte også 3 små bægre fromage. Jeg ved hun elsker sådan en.. Jeg er trods alt kenny. I am not good, i am not bad.. i just try to do what i think is right.

har sat "LONE WOLF (The Song)" over på youtube. Jeg holdte mig lidt væk FB, så jeg har ikke set nogen begynde at angribe alle mænd, og kalde folk for incels.. Jeg kom dog lige på.. der var en religiøs jeg lige skulle svare :P du ved, venstre hånds arbejde.. En der ikke kan finde ud af, hvad ateisme er. Så jeg kom med en defination og et par eksempler. Sagde blandt andet til en, at vedkommende måske endda selv er ateist.. når det f.eks gælder tor og odin. Hvis du ikke tror, at tor og odin findes, så er du også ateist.. på disse guder. Ved du at de ikke eksistere, er du oven i købet gnostisk ateist. gnostisk=hævder viden agnostisk= hævder ikke viden. Som ateist vil jeg sige, at jeg blot afviser en gud mere end kristne.. men der har været troet på tusinder af guder igennem tiderne..

Der var flere der ikke forstod ateisme. der rodede rundt i det med agnostisk og ateisme.. uden at fatte at man kan være begge dele. F.eks, jeg ved ikke om en gud findes.. for jeg ved ikke hvad en gud er.. men da jeg ikke ser noget bevis, er default ikke at tro på det. Agnostisk ateist. - Men når det kommer til den kristne gud, tor og odin.. og de andre, som jeg ved noget om.. så er jeg gnostisk ateist.. Jeg ved. at disse guder ikke kan eksistere (og især abrahams guder kan jeg føre bevis for ikke kan findes, via deres egen bog..), så derfor tror jeg ikke på dem..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget har ikke set nogen. er publiceret 04/07-2022 16:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.