1 år, 9 måneder siden

Kritik

Bogfinke
Peter
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Hej dagbog, - jeg kan ikke sove, så jeg stod op og udraderede dagens modstanders 3 troppe zone i star wars spillet.

Så havde jeg noget praktisk at lave imens jeg tænkte over det frygtelige jeg læste. En havde skrevet, at det nok var en incel der havde stået for skyderiet. Den slags retorik er moderne. Klar med en skurk, inden man ved noget.. 2 mænd og 1 kvinde er blevet dræbt, - incel? Eller skør mand. Problemet er, at man har opfundet et udskamnings ord, som man kan bruge til mænd der kritisere kvinder.. så slipper man også nemt uden om, at hører på kritik.

Et udskamnings ord, der flittigt kan bruges på alle der kommer med kritik, så man kan gøre disse stemmer stumme. Vi mangler et nyt og smart ord, om kvinder der mener at alle mænd er potentielle voldtægts forbrydere.. eller dækker ordet arrogant kvinde bare? Vi lever i en verden, hvor mænd bliver skudt alt i skoene.. vi styre verden! Jeg ved sgu ikke lige hvad jeg styrer! Vi underbetaler kvinder specifikt.. sjovt nok får jeg mindre i løn, end alle de kvinder der er på min arbejdsplads.. men jeg har også et andet job end dem.

I reklamerne og på film, er vi ikke længere helte..og har derfor ingen forbilleder, ud over dumme vatarme, der gør hvad der bliver sagt.. til sidst. Vi halter bagud i skolerne.. men igen bekymre sig om mænd, selv om de i mange år har toppet statistikken når det gælder hjemløshed, selvmord og bunden af samfundet..

Ja, jeg har helt sikkert også kritiseret kvinder, men jeg er noget helt andet. Jeg er mgtow. Forestil dig, at du foran dig har en pose hvori 40% er rådne æbler, og 60% er gode æbler. Men du hver gang du stikker hånden i posen hiver en rådden op! Du ved bare ikke om den er rådden med det samme..ville du så blive ved med at stikke hånden ned i posen? Eller vil du gøre som os mgtows, finde noget andet at lave, koncentrere dig om det der gør dig glad.

Mgtow står for, "men going their own way" det betyder, at vi ikke vil lade vores liv ødelægge af et dårligt æble, - og vold står i stærk modsætning til det mål. Hvergang husker jeg hende der sagde, at vi også bare ville bestemme over kvinder.. nej, vi er gået vores egen vej, er det fordi vi ikke vil ha noget som helst med jer at gøre. Hvordan kan man bestemme over en, man ikke vil ha noget med at gøre? Vi vil leve vores liv, og byder andre at gøre det samme.. du ved, hyg jer.. ha et godt liv.

Anyway, jeg gætter på, at jeg i morgen får travlt på debatterne.. da folk ikke kan kende forskel.. med blot bruger udskamnings ord..når de ikke tør lytte, eller ved hvad de snakker om.

Lad mig sige det sådan,- jeg har set rationelle kvinder, der forstår analogien om, ikke at fortsætte med at tage hånden ned i posen, og risikere endnu et råddent æble. Oh well, man kan altid blive kaldt bitter.. igen, udskamning, i stedet for at lytte.. men da vi kun har dette ene liv, hvorfor så risikere mere hvis man konstant er uheldig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kritik er publiceret 04/07-2022 03:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.