1 år, 6 måneder siden

Det mest tarvelige nogen sinde!

Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej dagbog, - Først den værste.. Den som titlen indikere på min dagbog, - I dag var der en pige på skolen der kom ind og sagde, at 2 af hendes taster sad forkert. Jeg kunne se at de var byttet om, - jeg blev først vred, og tænkte at hun måske havde gjort det.. Men hun kendte ikke noget til det.. Det viste sig, at det var en fra hendes klasse der havde gjort det.. de ved ikke hvem, men hun havde ikke.. ud over at det kan ødelægge chromebooken, så er det tarvelige moment, at hun i forvejen er ordblind også kaldet dyslexi. Det vil sige, at hun i forvejen har svært ved at skrive, også bytter andre fra klassen om på hendes taster... så blev jeg endnu mere vred.. Det kan man simpelthen ikke være bekendt at gøre.. så jeg gik både til læreren og til ledelsen.. Det der skulle stoppes! at opføre sig sådan overfor andre der har det svært.. Det alene at lege vandal på en chromebook er skæld ud værd, men det her..det er simpelthen tarveligt gjort. Jeg brugte dette ord til ledelsen også, og manden sagde at det var et godt ord at bruge for det..tarvelig! Jeg fik byttet rundt på tasterne, og hørte ude på gangen at der blev snakket om, at hun fik lov at aflevere det hun havde skrevet, med de fejl det havde forårsaget.

Når jeg nu bagefter skriver det ned, det der skete.. så tænker jeg fuck! håber ikke det at fortælle det går ud over mit omdømme som en bad ass.

anyway, - internettet var nede det meste af dagen.. så det blev der også kæmpet med, så jeg nåede ikke engang det halve af det, jeg plejer at lave,.. nå ja, - også fixede jeg også en chromebook, hvor musen var væk.. men underligt nok, fandt jeg en 10øre inde i maskinen.. gad vide hvordan den er kommet derind? der er ingen huller der er store nok til det..

18:30 - jeg var lige ovre for at handle..men der var en bum som 2 andre skulle igennem også, så jeg stoppede.. og ventede, - det gav desværre kvinden chancen for at kigge på mig, og takke fordi jeg holdt.. på samme måde hjemad, - så var der en der gik på hele stien ved siden af en ældre med rolator..så længe før, kørte jeg op på græsset, så hun kunne fortsætte med at gå ved siden af den ældre.. da jeg kørte forbi, kiggede hun over på mig og smilede..og sagde tak..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det mest tarvelige nogen sinde! er publiceret 12/10-2022 14:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.