3 måneder, 9 dage siden

Over and out

Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
9 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
6 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
1 år, 11 måneder siden
Udstilling
Hanna Fink (...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
8 år siden
Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag med alle børn, svigerbørn og svigerforældre i lørdags. Jeg havde som sagt pyntet op som jeg ikke har gjort i mange år, og har sågar købt et lille juletræ. Men nu har julepynten været oppe og blevet set, så begynder jeg at pille det ned igen. Lader kun Georg Jensen julepynt hænge lidt længere. Havde inviteret en veninde og hendes mand til rester kl. 19.00. Det var en god og afslappende måde at slutte den hektiske dag på.
André ringede forleden. Moar hvad laver du? Han ville gerne mødes, da der var noget han gerne ville fortælle. Okay at du elsker mig, drillede jeg. Ja også det, men der er også noget andet? Han havde en kæreste for et år siden. En sød pige, men også med mentale problemer. Jeg ved ikke hvordan og hvorledes, men det var endt bræt. Fornyelig er han begyndt at besøge hende i et fængsel på Sjælland. Som jeg har forstået, er hun bla. sigtet for både at spytte og slå betjente. Nå men tilbage til den unge mand. Mor jeg skal giftes! GIFTES... Argh du laver fis med mig? Nej så må jeg besøge hende 2 dage ad gangen i stedet for en. Ikke for at forklejne min søn, men tror ikke på at det er hans ide. Prøvede at tale med ham om at bo sammen først, at han ville miste noget af hans pension osv. Men det mente han at han havde styr på. Suk.

I det nye år vil jeg tage en - let's talk about sex baby

Uanset bryllup eller ej, så skal han passe på sig selv. Hvad endnu være er - hvis han gør en gravid. Han er ikke i stand til at varetage et ansvar for et barn, og vil slet ikke kunne kapere de konsekvenser det vil have. Så det bliver en lidt mere snak end om blomsten og bien.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Over and out er publiceret 19/12-2022 16:21 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.