1 år, 4 måneder siden

Tilgive eller ikke.

At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Min mand har nogle familiemedlemmer som ikke har talt til hinanden i årevis på grund af en uoverensstemmelse angående arv i familien. Dette år begyndte han at tale til deres samvittighed og minde dem om, at det var bedre at stifte fred end at blive ved med at holde på en gammel strid. Han mindede dem også om, at ingen lever evigt, man skal helst tage afsked i fred.
Han var lykkelig over at 2 af dem med det samme var parat til at begrave alle uoverensstemmelser. Den tredje havde en anden mening. Min mand satte desværre en trykker på, jeg havde ellers rådet ham til ikke at gøre det og lade hende selv bestemme.
Den følgende nat havde jeg en meget speciel drøm og ved morgenmaden spurgte jeg min mand, om han havde drømt noget. Først ville han ikke ud med sproget, men så fortalte han, at han havde drømt, at nogen ville kvæle ham. Ikke nok med det, han begyndte at få smerter forskellige steder.
Man kan ikke tvinge nogen, vi har alle en fri vilje til godt eller ondt. Gud respektere det også og tvinger ikke nogen. Selv djævlen ved det og udnytter disse situationer til angreb.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilgive eller ikke. er publiceret 18/12-2022 20:33 af Inge Erhard (Inghard).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.