11 måneder, 16 dage siden

Kvinde Kamp

Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
2 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Befred hva ik ka ændres, ...
Ansu Orheim ...
1 år, 3 måneder siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
10 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 4 måneder siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
Hej dagbog, - så var de der igen. Kvinder der uhæmmet begynder at kalde mænd for barnlige. Det kalder på MGTOW mig. Så jeg nævnte en af de ting, jeg har været ude for med kvinder, og spurgte så, hvad sådan en oplevelse så giver mig ret til at kalde alle kvinder? - Jeg skrev, at jeg er sikker på, at kvinder IKKE har noget at skulle ha sagt, når det gælder om hvordan man bør opføre sig. Du vil altid kunne finde statistik på, at mænd generelt er mere voldelige, men det er ikke den eneste måde man kan opføre sig dårligt overfor andre på. Det med at kalde hinanden noget er ikke konstruktivt, det føre ikke noget godt med sig.

Så var der en mand der skrev, om jeg ikke stadig ventede på, at hende kællingen ville svare på det jeg sagde.. eller sådan noget i den dur..at hun bare var et eller andet.. hvad tror du jeg svarede dagbog? - Jeg svarede, at jeg ikke havde behov for at kalde hende noget, at det ville være en logisk fejlslutning og gå imod det jeg siger, om at det ikke er konstruktivt at kalde hinanden noget. Jeg har et svar mere på lager, - for jeg så også en artikel, som fik mig til igen at se, hvordan nogle kvinder "leger" med deres mænd, på en ikke ordentlig måde. Den med, at kvinder tog de huslige ting, og at hvis de var stressede, skulle de gå til deres mænd og give dem tingen og sige, skal du ha hjælp til det! - hvad er det for en legen med folk? skal manden så gøre det samme, når taget skal renses, eller bilen skal ha vinter dæk på? - tal med hinanden, og tal ordentlig.. lad være med den slags julelege..og lad være med at tro, at samtalen er forbi..bare fordi DU er færdig med at tale, og har overrumplet din partner inden han fik lov at tænke over hvad der blev sagt.. og lad være med at tro, at du skal svinge tankstaven på, hvornår og hvad. med en trussel om, at du altid kan forlade ham.. Det er ikke en måde at bygge et forhold på.

Dette kommer fra mig som MGTWO mand, - fordi jeg har valgt at gå mine egne veje. - jeg satte selvfølgelig "Limp Bizkit - Rollin" over imens jeg skrev ;)

Jeg fik også svaret en anden, - der skrev om sine krav til mænd.. fik jeg sagt det? - jeg skrev kort fortalt, at krav var lettet at ha, men hvorfor skulle en mand der har styr på sit pis, ha lyst til at være nr 3 i en kvindes liv, der kun har krav til manden.. og ikke tydeligt kan vise, hvad hun har at byde på! :) Hvis det eneste hun har at byde på, er hendes krop.. så kan du ikke fortænke en mand i, at forlade hende igen når den er brugt. Der skal mere til, - den holder kun imens hun er i 20'erne og ikke har børn.. så jeg introducerede hende for hendes alder..

heh, når det kommer til at svare kvinder tilbage på deres pis, - så er jeg den perfekte storm. En lang liste af oplevelser med nederdrægtige kvinder, lysten til bruge ordet, og et ideal om logiske fejlslutninger.. Jeg tænker tit, at en del mænd ikke er så dygtige til at udtrykke deres holdninger.. thats where i come in :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvinde Kamp er publiceret 17/12-2022 11:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.