10 måneder, 23 dage siden

træer

Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, - i dag hørte jeg, at de ville plante 1000 træer på skolen. Det fik de åbenbart gjort, men jeg har ikke snakket med pedellen endnu.. jeg tænker han må være lidt irreteret over det. Da det nok er ham, selvfølgelig også andre.. der kommer til at stå lidt for det. Han elsker jo træer, men når det så bliver arbejde..heh, så må jeg kunne "kneedle" ham lidt.

Der var ikke så mange der skulle ha hjælp idag, men jeg nåede heller ikke at komme ned med et par chromebooks. Der er flere vis chromebook er gået i stykker i hængslerne.

På vej hjemad, stod der vist en kvindelig præst og en arbejde der også skulle med bussen. De kendte hinanden..Jeg havde lyst til at sige noget, - for der er INGEN, ABOSOLUT INGEN; der kan forsvare deres religion med en valid grund. Tilgengæld synes de, at det er i orden at påføre unge børn, der stadig prøver at finde ud af, hvad der er rigtig og forkert.. den samme forkerte religion, som de selv LIDER under.. Hvilket er derfor, jeg fik lyst til at sige noget.. da hun nævnte noget om, børn i 4 klasse og noget Jesus PIS! Det er de momenter jeg ville ønske jeg kunne vise en Ateist T shirt.. Jeg må sgu hellere få en bestilt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget træer er publiceret 09/05-2023 19:27 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.