11 måneder, 2 dage siden

Frugt

En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
10 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg havde købt en plastik skål fyldt med frugt der var skåret i skriver. Melon, ananas, mango.. og den slags. Min mor havde dog frugt nok i forvejen.

Jeg løste nok et printer problem på arbejdet i dag, via mine detektiv evner. Folk var glade..

Så læste jeg, at Danmark bliver truet af al queda. Jeg havde heller ikke regnet med andet.. den slags mennesker har aldrig ville vesten noget godt alligevel. Jeg husker på, at kun dage hvor jeg kan kæmpe imod religiøse er gode dage. Det er der, jeg giver mit lille bidrag til at bekæmpe ondskab.

Det handler ikke om, at jeg alene kan fjerne deres tro..det vil kræve, at flere folk kommer med bidrag til det, før en religiøs tænker over sin tro. Det er sådan, fordi langt hovedparten af religiøse, ikke har et eneste godt argument! I stedet har de 20 dårlige, som de tror til sammen kan danne et godt argument. Men dårlig plus dårlig, giver ikke godt.

Skulle det lykkes mig engang, at bryde igennem hos en.. så vil det være super.. men som sagt, du kan lede et æsel til vand, men du kan ikke tvinge det til at drikke.. men leder nok folk æslet til vand, må det vurdere før eller siden.. om det ikke er på tide at komme til fornuft.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frugt er publiceret 14/08-2023 23:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.