Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Er jeg blevet syg af ikke at være på arbejde? Er blevet ramt af en god gammeldags forkølelse. Det første år jeg kørte var jeg syg hele tiden. Kontakt og berøring med mange mennesker, samt vejr og vind svækkede mit immunforsvar. Senere blev den styrket deraf og jeg var/er sjælden syg. Har prøvet det flere gange før - hvor jeg af anden grund har været sygemeldt. Heldigvis plejer der ikke at komme problemer når jeg starter op igen.
Jeg har været tilknyttet en ergoterapeut i forbindelse med min blodprop. Der har heldigvis ikke været nogle fysiske udfordringer, og hun afsluttede mig i dag. Da jeg var på vej op og besøge min tidl. stedfar forleden, ringede en sygeplejerske fra sygehuset. Hun havde fået resultatet fra mine blodprøver og fortalte at der var nogle forhøjede værdier, så de vil gerne have taget nye prøver når der er gået 3 mdr. Øv... Har en ved en overlæge d 15/11.
Tror at Claus er ved at blive træt af mig som passager når vi kører bil. Noget der kan få mig op i det røde felt, er manglende eller sen tegngivning. Blink for h... i god (ikke overdreven) tid, og for alt i verden ikke brems - blink - men omvendt. Jeg er også en af de få bilister (som jeg oplever det) der bruger at blinke til venstre hvis jeg skal ud ad tredje vej eller mere i rundkørsler. Det er ikke lovpligtigt, men jeg oplever at folk ikke er i tvivl om min handling. Vi bor ved en lysregulering og der har jeg også mine teknikker (smiler) Kommer jeg nordfra, og jeg passerer den sidste bump inden adr. begynder jeg at blinke. Hvis jeg kommer sydfra, begynder jeg at blinke midt i krydset. Det har 7-9-13 ikke været misforstået. Og ja så er der den kære afstand! Det har vi også forskellige fortolkninger af. Han kan f.eks. finde på at køre helt op i røven af en anden bilist ved en lysregulering, uagtet at den forankørende kan komme til at trille ved opstart. Eller bare køre ved indsnævringer hvor der kan være 2 biler, men det er ikke alle bilister der har føling med hvor meget deres bil fylder. Har flere gange set panikken i ansigtet på modkørende (specielt kvinder) når Claus svinger sig igennem. Jeg er langt fra en engel på 4 hjul og laver også fejl. Noget jeg ved Claus ikke bryder sig om er, at jeg holder - i hans øjne - for meget til højere. Han føler at jeg kører på kantstenen, eller i grøften - hvilket jeg selvfølgelig ikke gør. Er begyndt at sidde med min telefon og kikke ned i den når vi kører sammen. Ved at han ALDRIG vil sige "hvis du ikke er tilfreds med den måde jeg køre bil på, så kan du køre". Og hvis han gjorde, ville jeg sige pænt ja tak.
Har lavet et opslag på Facebook mht. donationer af vintertøj til refugiet. Der har ikke været den samme tilslutning, som da jeg gjorde det i sommer. Tænker at genopslå den om 3-4 uger.

Vasketøjet venter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blinklys freak er publiceret 31/10-2023 14:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.