Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Anden bog started
JesperSB
2 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Er jeg blevet syg af ikke at være på arbejde? Er blevet ramt af en god gammeldags forkølelse. Det første år jeg kørte var jeg syg hele tiden. Kontakt og berøring med mange mennesker, samt vejr og vind svækkede mit immunforsvar. Senere blev den styrket deraf og jeg var/er sjælden syg. Har prøvet det flere gange før - hvor jeg af anden grund har været sygemeldt. Heldigvis plejer der ikke at komme problemer når jeg starter op igen.
Jeg har været tilknyttet en ergoterapeut i forbindelse med min blodprop. Der har heldigvis ikke været nogle fysiske udfordringer, og hun afsluttede mig i dag. Da jeg var på vej op og besøge min tidl. stedfar forleden, ringede en sygeplejerske fra sygehuset. Hun havde fået resultatet fra mine blodprøver og fortalte at der var nogle forhøjede værdier, så de vil gerne have taget nye prøver når der er gået 3 mdr. Øv... Har en ved en overlæge d 15/11.
Tror at Claus er ved at blive træt af mig som passager når vi kører bil. Noget der kan få mig op i det røde felt, er manglende eller sen tegngivning. Blink for h... i god (ikke overdreven) tid, og for alt i verden ikke brems - blink - men omvendt. Jeg er også en af de få bilister (som jeg oplever det) der bruger at blinke til venstre hvis jeg skal ud ad tredje vej eller mere i rundkørsler. Det er ikke lovpligtigt, men jeg oplever at folk ikke er i tvivl om min handling. Vi bor ved en lysregulering og der har jeg også mine teknikker (smiler) Kommer jeg nordfra, og jeg passerer den sidste bump inden adr. begynder jeg at blinke. Hvis jeg kommer sydfra, begynder jeg at blinke midt i krydset. Det har 7-9-13 ikke været misforstået. Og ja så er der den kære afstand! Det har vi også forskellige fortolkninger af. Han kan f.eks. finde på at køre helt op i røven af en anden bilist ved en lysregulering, uagtet at den forankørende kan komme til at trille ved opstart. Eller bare køre ved indsnævringer hvor der kan være 2 biler, men det er ikke alle bilister der har føling med hvor meget deres bil fylder. Har flere gange set panikken i ansigtet på modkørende (specielt kvinder) når Claus svinger sig igennem. Jeg er langt fra en engel på 4 hjul og laver også fejl. Noget jeg ved Claus ikke bryder sig om er, at jeg holder - i hans øjne - for meget til højere. Han føler at jeg kører på kantstenen, eller i grøften - hvilket jeg selvfølgelig ikke gør. Er begyndt at sidde med min telefon og kikke ned i den når vi kører sammen. Ved at han ALDRIG vil sige "hvis du ikke er tilfreds med den måde jeg køre bil på, så kan du køre". Og hvis han gjorde, ville jeg sige pænt ja tak.
Har lavet et opslag på Facebook mht. donationer af vintertøj til refugiet. Der har ikke været den samme tilslutning, som da jeg gjorde det i sommer. Tænker at genopslå den om 3-4 uger.

Vasketøjet venter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blinklys freak er publiceret 31/10-2023 14:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.