I will never understand b...
MysteriousGi...
12 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
12 år siden
Har været en tur på loftet i weekenden. Har ikke været der længe, så jeg var spændt på gemmerne. Jeg havde helt styr på at der lå noget gammel regnskab, og en masse Lego. Men hold da op, hvor var der meget legetøj jeg havde glemt alt om. Fandt også 2 kasser af mit tøj, som jeg også havde glemt. Det må have havnet der i forbindelse med jeg tog meget på. Hvorfor smide det ud? Det kunne jo være at jeg tabte mig, eller det blev moderne igen! Nu har jeg tabt 35 kg og mangler kun 5 kg. Jeg har delt det i 3 bunker. Det jeg kan passe, det der er realistisk at jeg kommer til, og sidst det som jeg vil prøve og sælge. Kan mærke på min krop at den har forandret sig siden jeg vejede 75 kg. sidst. Den buler ud andre steder end før. I tidernes morgen havde jeg svært ved at finde bukser, da min talje var meget smal i forhold til mine hofter. Nu har jeg fået blæver mave, der kan rulles sammen til en pølse, englevinger, blæver lår og bryster der har mistet sin storhedstid. Men sådan er det.
Har fået lavet en aftale med min tidl. stedfar, om at jeg skal besøge ham i morgen. Jeg tager Emma med og tænker at køre forbi hundeskoven i Oksbøl. Har ikke været der før, men har hørt at den er pænt stor i forhold til dem vi har her i byen. Claus mødte min tidl. stedfar ude ved vores vaskehal. Taxa har en seniorklub som mødes en gang om måneden, og der kommer han så ofte det er muligt. Claus havde sagt til ham at, jeg ville komme forbi, men uha da da... Det ville han gerne have at vide et par dage før, så han kunne rode lidt op. Claus sagde til ham at, det var ham jeg ville besøge og ikke rodet - det var jeg ligeglad med.
Må hellere komme i gang med at lave lidt inden Claus kommer hjem. Han er i Billund for at hente en kunde. Desværre var flyet 40 min. forsinket, men jeg kan se at den er landet nu. Men kan også se at han ikke er kørt derfra endnu. Har en app der hedder Mercedes me - hvor jeg kan se hvor bilen er. Den registrerer også hvis bilen kolliderer. Da jeg lige havde fået den på gaden ringede Claus og spurte -hvad laver du? Jeg mente ikke at jeg lavede noget. Jamen han kunne jo se at jeg var kørt på noget. Grinende fortalte jeg at jeg var i vaskehal, og det var åbenbart det som den havde registret. Bad ham om at tjekke på kortet næste gang.

Nu går den ikke længere...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ommøblering er publiceret 22/10-2023 19:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.