1 måned, 17 dage siden

Labels

Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Hej dagbog, - jeg irretere mig over folks stupiditet. Det være sig, når en i familien kalder en han ikke kan lide for noget. Jeg tager så dette familie medlem i hånden (retorisk) og viser ham, at denne mands argument holder vand.. at man skal undersøge argumenterne hver for sig, og ikke bedømme dem på om man kan lide ham eller ej.

Jeg har hørt og irriteret mig over det før. F.eks "vedkommende er bare en trold" det er en måde at affeje folk på, uden at skulle bruge hjernen til at finde et godt argument for, at vedkommende ikke har ret.

Så kom jeg forbi en video på nettet, med en der kommenterede en anden. Jeg bryder mig heller ikke om dennes persons religiøse ideer, men det var ikke dem der var i fokus. Manden sagde, at det går fysisk ned af bakke fra kvinder er fyldt 30..

Så var kommentarerne fyldt med idioti og labels. Det eneste er bare, at kvinder rent fysisk er mindre og mindre frugtbare over de 30 år.. også fordi han havde formastet sig til at sige noget om kvinder, så måtte han også være en incel.. selv om han er gift..og incel begrebet går på mænd der GERNE vil ha en kvinde, men som ingen kan finde, og som vil bestemme. Her falder ikke i den kategori, da jeg IKKE vil ha nogen, men i stedet sætter pris på rettet til min fritid og de rolige momenter hvor jeg kan reflektere over livet.. uden at skulle forklare det der burde være logisk for en rationel voksen.

Igen. I stedet for at kigge på det sagte, så er det labels.. det virker så uintelligent for mig.. en korthånds form af, "ham/hende" kan jeg ikke lide...buhu! Der er mange jeg ikke kan lide, og hvad så? Selv dem jeg kan lide, er jeg imod hvis de siger noget dumt.. hvert emne for sig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Labels er publiceret 07/04-2024 14:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.