1 måned, 8 dage siden

Jesters, anderledes.

bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - Min bror var hjemme ved min far i dag og spise aftensmad sammen med os, - jeg havde en stegt flæskesteg med, der bare skulle varmes op. Så kom vi til at tale om politik igen, - Jeg har et par ideer til, hvad der kunne gøes anderledes. En af min brors kollegaer har fået kraft, og er begyndt på kemo.. med udsigten 1 år max tilbage. Det pisser mig af, - at der er uviklet en metode hvor med, at man kan se om der er kraft i blodet..men de bruger ikke den metode til at screene folk, når de alligevel får taget en blodprøve! Ligesom folk går til tandlæge, burde man få sit blod screenet for at se om der er et højt krafttal. Dette ville kunne betyde, at man satte ind før det er gået helt galt. Det handler selvføgelig om økonomi, - hvor man sikkert hårdt tænker, at det er bedre at lade folk dø..stod det til mig, vil der blive brugt penge på, at finde ud folks cancer tal.. ligesom der bliver brugt penge på mamografi. problmet med mamografi er, at cancer kan sidde et andet sted.

så var vi også forbi emnet "job center" hvor jeg tænker, at det køres helt forkert.. men i modsætning til andre, så mener jeg ikke at det skal lukkes. Det er at smide babyen ud med badevandet. Der skulle ikke være bonuser for at gøre sit arbejde. arbejdet ville også være anderledes, - jobcenteret får hendvendelser ind om ledige jobs, jobcenteret burde være dem der hev nogle navne op, og sendte nogle ansøgninger på vegne af de ledige. Nej, - syge skal ikke sendes ud! og Nej, det fratager ingen retten til selv at søge andre steder.. Men jobcenterne skal ikke være et sted hvor de bare spørger.. har du lavet ansøgninger.. De skal være til at hjælpe den enkelte til at finde arbejdet. Slut med tanker om, at den ledige ikke kan finde ud af at stå op til arbejde..så derfor skal der være mistro.. nej, - det at finde arbejde skal være et samarbejde.

jeg burde gå ind i politik, - for kunst som teater osv, bør ikke støttes.. hvis det ikke kan stå selv, så må det forgå.. pengene er bedre brugt på folks sundhed..end på noget der ikke kan trække fulde sale!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jesters, anderledes. er publiceret 16/04-2024 20:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.