Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
1 måned, 23 dage siden
Jeg var i legetøjsbutikken med min søn forleden. Til mit store chok så jeg, at de havde et mindre udvalg af Care Bears. Nogen kan måske huske dem fra 90'erne. De var populære i en periode, ligesom de der skide Furbyer. Min søster havde en. "Furbee, whoopee, oinkidoinkidoink" sagde den. Indtil jeg smadrede den med en hammer. Det bahagede ikke min far. Men det var der jo heller ikke noget der gjorde. Da slet ikke mig.
Nå, men bardomsglæde til side, så var det de der Care Bears jeg kom fra. Jeg forstår ikke de står i legetøjsbutikker. Når nu moderne voksne har mere brug for dem en min søn har. De er sgu cool nok. Børnene i børnehaven altså. Ærlige som altid.
Men Care Bears til voksne burde være det nye. Tænk engang. Hvis nogen tror jeg gir' en fuck - værsgo', Care Bear! Modsat mig, så kærer den for idioters følelser. Men den er jo også tvunget til det. Det er jo en Care Bear.
Så sig det videre! Care Bears til flammerne og asken af vestlig civilisation. Så går det nok det hele. Vi skulle jo nødigt have nogen blev fornærmede. Eller værre endnu. Begyndte at tænke selv...

Ryan

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Care Bears er publiceret 20/04-2024 20:19 af Ryan Raskolnikov (Deadboy2).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.