3 måneder, 16 dage siden

Kreativ igen

Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Er langt om længe kommet ud af min skriveblokering og har skrevet et par digte. Har dog kun lagt et af dem op på Fyldepennen for resten er vist fluks til skrivebordsskuffen, men ikke desto mindre kan jeg formidle mig igen - hvilket er skønt. Det udgivne digt om 'Drømmelands fald', lever ikke op til personlig forventning. Men man skal jo starte et eller andet sted. Jeg er heller ikke nogen fremragende poet som visse andre herinde, men man kan jo ikke blive bedre hvis man ikke prøver sig frem.
Jeg har tænkt mig at prøve at blive ved, for digte hvis rigtige formidlet kan noget skønt og være en øjenåbner. Drømmer om at forfatte gode digte en skønne dag, men skal vist arbejde lidt på sagen er jeg klar over. Rom blev heller ikke bygget på en dag.

Jeg har ringet til psykiateren og fortalt hende, at jeg på egen bekostning er gået op i antipsykotisk medicin, da jeg oplevede psykoser. Jeg er nu på maksimum dosis. Jeg fik en ny tid til senere i januar for at se ad om det har hjulpet med forhøjet medicin eller om jeg skal medicineres tre gange om dagen frem for to. Håber det dog ikke det bliver en realitet med tre gange om dagen, for så bliver jeg for alvor til en zombie på mentalt plan, og vil ikke kunne formidle mig ordenligt på skrift. Man lever jo i en osteklokke når man får for meget medicin, og der er ikke noget der hænger ved mht. daglige indtryk.
Min personlige erfaring er, at medicin er kun godt til en hvis grænse, men som jeg plejer at sige: Alting med måde.

Jeg går og venter på en pakke fra Panduro i Sverige med PostNord. De skrev i track and trace - forventet levering den 10-01-2024, hvilket var i går, så håber de opper sig og leverer pakken i dag for der er tale om en forsinket julegave, som jeg gerne vil levere hurtigst muligt. Det har taget over en uge for Panduro om at sende pakken. Om det er grundet vejrforhold eller travlhed i butikken ved jeg ikke, men det afskrækker lidt en anden gang at skulle vente så længe på en pakke. Selvfølgelig havde det været værre hvis jeg havde bestilt en pakke fra Japan, Kina eller et andet land langt borte - så jeg må ikke pibe og se optimistisk på det. Jeg håber blot PostNord kommer i dag og ikke skriver at pakken ikke kunne leveres så jeg skal ned i byen og hente den. Hjemmelevering med posten er til tider noget skidt, man er jo bundet på hænder og fødder så længe man venter på posten - for man kan jo ikke tage nogen steder hen. Skal have handlet ind senest i morgen da jeg er løbet tør for mælk og rugbrød.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kreativ igen er publiceret 11/01-2024 13:54 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.