6 måneder, 8 dage siden

Kreativ igen

Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
5 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
3 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Er langt om længe kommet ud af min skriveblokering og har skrevet et par digte. Har dog kun lagt et af dem op på Fyldepennen for resten er vist fluks til skrivebordsskuffen, men ikke desto mindre kan jeg formidle mig igen - hvilket er skønt. Det udgivne digt om 'Drømmelands fald', lever ikke op til personlig forventning. Men man skal jo starte et eller andet sted. Jeg er heller ikke nogen fremragende poet som visse andre herinde, men man kan jo ikke blive bedre hvis man ikke prøver sig frem.
Jeg har tænkt mig at prøve at blive ved, for digte hvis rigtige formidlet kan noget skønt og være en øjenåbner. Drømmer om at forfatte gode digte en skønne dag, men skal vist arbejde lidt på sagen er jeg klar over. Rom blev heller ikke bygget på en dag.

Jeg har ringet til psykiateren og fortalt hende, at jeg på egen bekostning er gået op i antipsykotisk medicin, da jeg oplevede psykoser. Jeg er nu på maksimum dosis. Jeg fik en ny tid til senere i januar for at se ad om det har hjulpet med forhøjet medicin eller om jeg skal medicineres tre gange om dagen frem for to. Håber det dog ikke det bliver en realitet med tre gange om dagen, for så bliver jeg for alvor til en zombie på mentalt plan, og vil ikke kunne formidle mig ordenligt på skrift. Man lever jo i en osteklokke når man får for meget medicin, og der er ikke noget der hænger ved mht. daglige indtryk.
Min personlige erfaring er, at medicin er kun godt til en hvis grænse, men som jeg plejer at sige: Alting med måde.

Jeg går og venter på en pakke fra Panduro i Sverige med PostNord. De skrev i track and trace - forventet levering den 10-01-2024, hvilket var i går, så håber de opper sig og leverer pakken i dag for der er tale om en forsinket julegave, som jeg gerne vil levere hurtigst muligt. Det har taget over en uge for Panduro om at sende pakken. Om det er grundet vejrforhold eller travlhed i butikken ved jeg ikke, men det afskrækker lidt en anden gang at skulle vente så længe på en pakke. Selvfølgelig havde det været værre hvis jeg havde bestilt en pakke fra Japan, Kina eller et andet land langt borte - så jeg må ikke pibe og se optimistisk på det. Jeg håber blot PostNord kommer i dag og ikke skriver at pakken ikke kunne leveres så jeg skal ned i byen og hente den. Hjemmelevering med posten er til tider noget skidt, man er jo bundet på hænder og fødder så længe man venter på posten - for man kan jo ikke tage nogen steder hen. Skal have handlet ind senest i morgen da jeg er løbet tør for mælk og rugbrød.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kreativ igen er publiceret 11/01-2024 13:54 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.