2 måneder, 11 dage siden

honning

I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
11 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Hej dagbog, - Min bror var lige hjemme ved min far samme med hans kone. Hans kammerat på tv stationen, skulle til noget begravelse.. jeg spurgte ham om, hvem der var død da, - det vidste han ikke, for han havde ikke spurgt. Kammeraten var ellers med til min mors bisættelse, så.. jeg synes godt han kunne ha spurgt og vist lidt interesse.

Nå men jeg havde købt nogle pølser, så jeg spurgte om de kom imorgen.. for så kunne vi lave grill aften. De kunne de godt sagde de.. super. Så hjalp jeg lige min far med at få sin "skræmme drage" ned.. vi satte op, fordi fugle ellers spiser de blomster frø han har strøet. En møtrik var faldet af, og han mente ikke at man kunne se den.. men jeg fandt den lynhurtigt i jorden..Mine øjne spotter gerne ting der er lidt "off" på normalen. Du ved, noget skinnene metal på noget brunt jord.

Bagefter kørte jeg over for at købe noget is, - også købte jeg lige nogle flere blomsterfrø med til min far.. han manglede sagde han..også købte jeg også noget honning.. han sagde der ikke var den faste honning i butikkerne, som han godt kunne lide.. så det købte jeg lige med til ham også..så tænkte jeg, om jeg skulle vente til i morgen med at overraske ham med honning og frø.. Nej, - min far har ondt i halsen og hoster.. Honning ville være godt for ham, tænkte jeg.. så jeg kørte tilbage med det hele til ham.

Jeg tænkte i øvrigt i dag også på, en anden måde man kan se, ondskaben hos de religiøse og deres gud! De glædes ikke over alt kærlighed, men bære på fordømmelse ved 2 voksne mennesker af samme køn. Ingen kærlige guder ville gøre det, kun onde..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget honning er publiceret 16/05-2024 19:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.