22 dage siden

Når arbejdet er ovre

En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hej dagbog, - Jeg glæder mig altid til at komme hjem, for at se hvad religiøse har skrevet som svar. Hvilket nonsens de så prøver med ,som de har hørt en anden sige og derfor tror de kan bruge..hehehe.. fordi de ikke har fået fortalt at det de sagde og troede blev tilbage vist for mange år siden..

Jeg skal lige hjem til min far først, for at se om det går okey.. også lige handle lidt ind. Jeg har brug for et par ting.. En nar holdte midt i fodgænger overgangen, da jeg var på vej hjem.. jeg kiggede på ham, og rystede på hovedet. Han fatter nok ikke noget alligevel, desværre.

Jeg ved ikke hvorfor jeg stadig modtager de åndsvage kirkeblade, når jeg har meldt mig ud for mange år siden. Jeg bør nok spørge dem om det :) hehe..

sætter noget af det musik over som jeg plejer, - "NEFFEX - My Way" - Den CB som en havde glemt, blevet fundet ligeså hurtigt, som jeg kunne sige hvor den sikkert var, selv om vedkommede sagde, at vedkommende havde set der.. Nej, - Det er ikke så svært at regne ud for elever glemmer noget.. man skal bare huske ikke at tro på alt hvad de siger. Det er nok ikke pædagogisk, men det er virkeligheden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når arbejdet er ovre er publiceret 21/05-2024 16:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.