24 dage siden

Hvordan forstår man ordet religiøs.

Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
En muslim, en hindu, eller buddhist er også religiøs, ligesom nogen af de ultra ortodokse i Israel men ikke alle. Er man religiøs, hvis man går i kirke? Nogen er det. Dermed menes, man går i kirke fordi det hører sig til, det er min måde at komme i himlen på. Religiøs er man også, hvis man ser ned på andres tro og gør grin af dem. Det er et forsøg på at komme det til livs, som man mener har skadet en mere end hjulpet, derfor bekæmper man det. Måske man også er blevet skuffet og indirekte giver Gud skylden. Herved glemmer man, at det er os som skal søge Gud først og ikke omvendt fordi alting er et frit valg.,
Personligt er jeg ikke religiøs, men jeg går i kirke. Efter en gudstjeneste fortæller jeg ofte min mand på hjemvejen i bilen, hvordan præsten havde kunne uddybe teksten bedre, dermed mennesker bedre kan modtage det Gud ønsker at give dem.
Ingen er perfekt, men jeg mener at have en god indsigt i biblens ord, det interesserer mig også meget.
Min personlige erfaring er, at verdens historie fra begyndelsen til evigheden er der i store træk, planet igennem de love og regler Gud gav Moses. Det er utroligt, hvad den bog indeholder, langt mere end de fleste forstår og realiserer.
Jeg er troende og har et personlig forhold igennem den Hellige Ånd til det himmelske og lever det dag for dag ligesom min familie. Der ud fra kan jeg også bedre forstå andre som på egen hånd kæmper sig igennem livet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvordan forstår man ordet religiøs. er publiceret 23/05-2024 11:50 af Inge Erhard (Inghard).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.