20 år siden

Tid til jul

Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 6 dage siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Kære dagbog
Jeg skriver alt for lidt... det er det samme som altid, for lidt tid, for meget arbejde og min elendige evne til at priotere MIN tid! Nå ja, til februar får jeg da masser af tid når jeg bliver arbejdsløs.... men der er det jo ligesom liiiidt for sent at skrive julekort - har overvejet at sende dem over mail, men det er squ alligevel for upersonligt!! - bage julesmåkager eller bare få pyntet op til jul!! Åhh for min elendighed hvor det stinker!!
Her sidder jeg så på arbejdet efter en såkaldt julefrokost med Bygherren, og tegner detaljer... juhuu hvor det går!! Det ser ud til at jeg bliver færdig med dem til tiden!! :)
Jeg glæder mig SÅ meget til min juleferie!! Skal liiige have overstået den famøse julefrokost på tegnestuen på fredag.... men så har jeg også fri helt til d. 5. januar!! JUBIIII
Jacob arbejder nat indtil jul... det er ikke så sjovt! Der er slet ikke mulighed for noget af alt det julehygge jeg havde drømt om... det også pga. alt mit overarbejde.
En lille "ligegyldig" status herfra..
Endnu intet nyt på jobfronten!! Håber trods alt på at de tilbyder mig at blive efter januar!! Mit eneste jule- og nytårsønske!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tid til jul er publiceret 16/12-2003 20:38 af Silja.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.