Den gamle Ræv ;)

STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
9 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
1 måned, 3 dage siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
hey dagbog, jeg var inde at spille på en fremmed server idag *GG* Jeg gik ind med endnu et falsk navn..denne gang "Krankenkasse" :) Og Daaamn hvor jeg kunne :) jeg nakkede folk til højre og venstre...det var for vildt. Men som altid når jeg spiller og har det sjovt,..så kommer spørgsmålet altid fra en eller anden klan..."mangler du en klan?" Hvor til jeg så må røbe, at jeg allerede er med i en, og at jeg bare er inde for at morer mig med et falsk navn.

nå men efter jeg lige nakkede et par stykker..3-4 mere uden selv at dø, plantede jeg mit dynamit ved første mål :) bagefter kunne man se 4 modstandere gå af serveren, og der med forlade spillet..hvilket betød at der kun var 1 fjende tilbage *GGG* damn jeg tømmer altid de servere jeg går på. ingen gidder at kæmpe imod mig :)

Jeg tør heller ikke spille 1 mod 1 mere på vores egen server :) for folk skrider så inden der når at komme flere på...dooee :) Jeg er ellers inviteret ned til dusseldorf for at møde de gamle i klanen *GG* til fest osv..jeg er en af de unge :) de andre er over 40 år, hvilket man kan høre når vi snakker sammen over voice, med børn og kone i baggrunden *GG*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den gamle Ræv ;) er publiceret 27/12-2003 02:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.