Overspisning
Miriam Lidbe...
5 år siden
En mission i livet
Salomon
7 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
14 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
1 år, 4 måneder siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
9 år siden
En stille bøn
Bastian
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
"Når man har børn er der ikke tid til fordybelse".

Sætningen hænger og venter i luften efter en forholdsvis rolig morgen med F og M. Hovedpinen lurer stadig bag mit tykke kranium. Hvem ved hvad der frempovokerer den. Selve huset vi bor i er lavet af limtræ - det er jo i sig selv hovedpinefremkaldende bare at tænke på! Gulvtæppet er syntetisk. Der er mug underneden og stanken breder sig til mine sensitive næsebor om morgenen hvor jeg altid mærker verden med 1000 km i timen. Badeværelset og køkkenet er to steder som jeg sætter pris på er rene, men hvem ved ikke hvad der gemmer sig i revner og under hyldepapiret? For slet ikke at tale om bag komfuret... Det er jo ikke fordi jeg har rengøringsvanvid, det lærte jeg på denne weekends yoga- og meditationskursus, det er fordi jeg søger et "rent liv".

Åh,, hvilken fryd at tage væk i 2 dage og spise økologisk mad, få 3 massager, blive healet, og i øvrigt omgive sig med mennekser uden fordomme og forvirrede sind.

Mennesker som har tid, mennesker som gerne vil forstå dig, mennesker som ikke forlanger andet af dig end at du er. Hvilken fryd...

Nameste!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Økologisk fordybelse er publiceret 03/05-2004 20:26 af Carina Malene Rømer (Lillemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.