D. 26/10-2012
Louise Jørge...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
6 år siden
1-09
Halina Abram...
4 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
5 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
6 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
5 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
5 år siden
Kaos?
Per Z
7 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
5 år siden
En stille bøn
Bastian
9 år siden
Hej dagbog og læsere.

Ja, så blev jeg altså student.. Det er sgu underligt.. Befriende og alligevel tomt..

Jeg skulle op i historie som det sidste og tak nr. 13.. Åh åh tænkte jeg.. Men min lærer mente det jo kunne være godt.. Det var det IKKE! Jeg kom i Tysklands historie omkring 1933-39.. nærmere bestemt noget omkring Hitler, hvordan han kom til magten og sådan noget..
Se, nu var det det eneste jeg ikke rigtig fik læst på, fordi jeg ORKEDE simpelthen ikke mere igår, så jeg tænkte.. Pyt.. Nu gider jeg ikke mere og så håber jeg bare på jeg kommer op i noget af det jeg har en chance for at kunne.
Så jeg kom ind og leverede en.. ja.. ikke den bedste præstation, men det var det bedste jeg kunne. Og jeg fik 6. Den laveste karakter jeg har fået til eksamen, men pyt.. Jeg er mere end bestået.

Kom ud fra eksamen og blev mødt af et par klassekammerater, kæresten og svigerforældrene. Min mor og bror har ikke taget turen herned, for de skal herned på fredag hvor der er dimension, plus de begge ligger med influenza de ikke rigtig kan komme af med.. Så det er nu klart og forståeligt at de ikke kom.

Har fået mig et par roser og studentergaver.. Min kæreste gav mig et rigtig flot ur, men det vidste jeg nu godt i forvejen at jeg fik, for jeg var med nede og finde det rigtige.. Af svigerforældrene fik jeg et gavekort til tøj på 400 kr. Havde godt nok ikke regnet med at jeg fik så meget, men det var enormt pænt af dem.

Nu sidder jeg så her.. med huen på.. Nej, okay.. den ligger egentlig ved siden af (der er SÅ varmt i den hue).. Det er sgu underligt at være færdig.
Bøgerne er afleveret, skoletasken står tom og ensom på gulvet, mapperne med de sidste tre års notater er tømt, de sidste eksamener er færdige, huen er på.. Ja, mangler kun dimension på fredag og så vores køretur på mandag.. Så er jeg færdig på Aabenraa Business College.. ABC.. Det er sært.. Lidt vemodigt? Og alligevel dejlig befriende.. Og tomt velsagtens.. Men det hænger jo nok sammen med at jeg ikke lige har nogle planer for hvad der SÅ skal ske..

Nå.. nu vil jeg være lidt aktiv på andre områder end jeg har været i hvad der føles en evighed.. og få styr på vasketøjskurven..

En god uge til jer der måtte læse dette..

Mismismiav - STUDENT anno 2004 (Hehe.. det lyder godt.. eller er det studine mon?!)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Student! Endelig færdig! er publiceret 15/06-2004 15:58 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.