Indre råd

Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Hey dagbog, - jeg kalder til mit indre råd! Imorgen skal jeg kæmpe, ikke med knytnæver med med de rette ord. Jeg skal virke overbevisende og kæmpe for den retfærdighed jeg søger.

Det kræver sikkert at jeg frigøre noget i mig, - freud ville kalde det mit "id" Som jeg vil lukke ud uden opsyn fra mit "over jeg" og forhandleren "jeg" vil også for en tid være borte. Intet skal hæmme mig, ingen uro eller usikkerhed, blot klare ord der skal komme fra mig, som kold sne fra himlen.

Jeg vil kæmpe med ord, det bedste jeg har lært..komme som fortælleren, og forsvare mig selv så stærkt, at det ville kunne få selv den mest energiske hitler til at skamme sig. Retfærdigheden skal være min, og jeg vil ikke nøjes med mindre! Dette skal være min ed - JEG VIL IKKE NØJES MED MINDRE, END DET JEG KRÆVER!!

Derfor må jeg gøre det klart for mig selv, at hvad der end måtte være lagt i til mig..Skal jeg tvinge til jorden, - Jeg vil eje samtalen! Så det foregår på mine premisser.

Lad min energi i morgen være vagt trods min træthed. Lad morgen dagens energi fokusere på mit mål. Må lykken stå mig bi.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indre råd er publiceret 09/12-2004 18:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.