19 år siden

Sild er goooodt:-)

Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Da jeg var nede og handle i dag, fik jeg pludselig en inderlig trang til sild. Jeg plejer aldrig selv at købe sild, men guffer det gerne i mig, når det kommer på bordet når jeg er gæst ved påskefrokoster og sådan. Men nu behøvede jeg, trængte jeg, måtte jeg bare have sild, lige NU! Jeg tjekkede udvalget, og selvom jeg så afgjort foretrækker karrysilden, valgte jeg at lade den stå, da den har et alt for højt fedtindhold, og anoreksi-filteret sætter ind. I stedet tog jeg et andet glas, der hed noget så åndssvagt som ”Jubel Sild”. Jeg ser en hel flok festklædte sild, sidde og more sig, mens de klapper ivrigt med deres små fine finner. Ren jubel.

Da jeg kom hjem, fiksede jeg hurtig 2 lækre runddommer, og satte mig godt til rette ved stue bordet. Sildene smagte virkelig pragtfuldt. De vakte… jubel.

Og mens jeg fører den ene bid sild ind efter den anden, i min glubske mund, kom jeg i tanke om da jeg var barn, og var til de store familie kom-sammen. Dengang afskyede jeg sild, bare lugten af det "BVADR", og jeg husker hvor ulækkert jeg fandt det, når mine bedsteforældre sad og åd sild, og skyllede det ned med den ene gang snaps, efter den anden. Intet forekom mig mere klamt, og jeg husker at jeg tænkte: når du begynder at spise sild og drikke snaps, så er du gammel!

Shit...

MEN JEG DRIKKER ALTSÅ IKKE SNAPS!






(endnu...)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sild er goooodt:-) er publiceret 17/01-2005 10:15 af Samy Dern.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.