14 år siden

ER I HER?

Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
2 måneder, 4 dage siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
3 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
6 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
4 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
5 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
1 år, 11 måneder siden
Lana Del Rey
Christacia
6 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
5 år siden
SSO - stress
RachelBlack
5 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
10 måneder, 9 dage siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
6 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
5 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
2 år siden
Igår besøgte vi mine forældre dagen blev rigtig god, min fars sygdom taget i betragtning.

Idag startede vi så ud her fra Vejle tømte bilen fra alt det habengut mine forældre havde tilovers ååå som flød så meget vi nær ikke havde plads til Charlotte og Lotte da de skulle hentes efter en dag i Fårup sommerland.

Rabarber knippelbræt urtepotter alt blev taget un madpakke blev smurt idag var der plantesalg og aktion i Geografisk have i Kolding ååå Karen er kommet der i årevis ååå hun elsker det bare.

Vi fik handlet en del ååå var heldige med der stadig var plads til Pongo i et hjørne af bilen da vi kørte hjem. med træer buske og små bjergplanter.

På vejen hjem snakked Karen om hvor meget hun elsker sådan en dag fyldt med bekente der hjerteligt kommer til hende med udstrakte hænder hilser på, forstår det godt hun føller sig virkelig på hjemmebane sammen med Geografisk haves venner.

Minder mig om noget af det jeg har savnet ved at gå i Vejle ikke at kende nogen som helst. åååå så den store kontrast til når jeg færdes i Nørresundby hvor hele verden kender mig åååå hilser på sikkert ikke minst efter vi gennem mere end 2 år sang mod nazisterne på hjørnet overfor huset jeg engang levede i.

I fredags havde Nikolaj fødselsdag ååå jeg var der til rundtykker inden skolegang hmmm jeg synes hvis ikke stemningen var så god den føsdags morgen mine piger snerrede af hinanden ååå i stedet for at hygge sig ved morgenbordet havde Charlotte næsten ikke tid da hun jo skulle sminkes inden skolegang.

I morgen har jeg byttet vagt med Jørgen på broen så jeg kan følge min far til lægen jeg er ikke helt tryg ved mor klarer det selv hvis far falder, måske er jeg bare for pylret ved det ikke men ja sådan er det.

kan i alle have det rigtig godt ååå huske at nyde i ER HER.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ER I HER? er publiceret 05/06-2005 23:07 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.