Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
No name girl
8 år siden
stod malet i min fars ansigt, da han ikke fik lov til at tage hjem i dag. Han havde set frem til at gense hans elskede hunde, og være hjemme i vande omgivelser.

Mødet med hjemmeplejen gik okay. Der vil fra og med torsdag aften, være tilsyn og medicinering 4 gange i døgnet, eller efter senere aftale. Vi aftalte at jeg henter ham efter arbejde på torsdag, og tager ham med her hjem. Han har fødselsdag, og selvfølgelig skal det og hans udskrivelse fejeres med varm kakao ;-)

Jeg blev ringet op fra centralen inden jeg kørte til Grindsted. De spurte på hvilken afd. min far var indlagt, da de gerne ville sende blomster. Jeg blev MEGET overrasket, og glad. ;-)

Jeg har helt ” glemt ” at fortælle, at Michelle meddelte mig i fredags via en sms, at hun flytter til Århus til den første. Samtidig bad hun mig om ikke at tale hende fra det. Hmm det pigebarn !
Hun har fundet et værelse, men har ingen speciel grund til, at det netop er Århus hun vil prøve lykken. ! Jeg kunne forholde og forstå det, hvis det var pga. uddannelse, en kæreste, eller arbejde. Men bare flytte for at flytte, er for mig at flygte fra det hun ikke kan håndtere !
Hendes kæreste er stoppet i behandlingen, og jeg tror ikke at der går lang tid før han er på den igen. Han kan ikke se hvad lidt hash, eller en øl ” i ny og næ ” skulle betyde, selv om man har været ude i et misbrug i 10-12 år. Det er ikke planen at han skal flytte med !

Nu har jeg en hund som ikke har opdaget, at det er blevet mørkt og vådt, og gerne vil ud og gå !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skuffelsen er publiceret 15/11-2005 19:34 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.