15 år siden

Sjov i en klisterBH.

Israel
Salomon
6 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
1 år, 10 måneder siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
13 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
6 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Skrivende
Michala Esch...
3 år siden
Har en liste så lang så lang, og dog ligger jeg her på sofaen og tager det ganske roligt. Det ligner mig virkelig ikke. Jeg er normalt altid stresset. Men lige i dag, tager jeg det roligt, også selvom jeg kigger direkte på listen!

Vi stod for sent op, men det gjorde ikke noget. Det er jo så sjældent at vi er hjemme til at sove for længe den samme dag.

Vi har haft det så hyggeligt, med at handle, vaske op, og spise frokost sammen. M lavede frikadeller som vi spiste med rugbrød og salat. Det var også rart at få handlet ind efter en del dage uden noget særligt. Ingen frugt intet grønt. Men det er der masser af nu.

Det bedste er at fjernsynet ikke har været tændt hele dagen, for er der noget der kan sluge min tid, så er det det.

Jeg har lagt mig fast på at min lillesøster skal have en tale i stedet for en sang. I går aftes lå vi i lang tid og fandt på hvad der skal med i den. Ved jeg bliver meget nervøs, der kommer trods alt en del mennesker.

Tror M keder sig...han render rundt og leger med min selsiddende klisterbh. Den er åbenbart skæg at røre ved. Ved nu ikke om jeg synes den klæder ham, hihi.

Vi har fyldt fryseren i dag, og må efterhånden hellere til også at spise noget fra den. I aften står den på kyllingegryde med brocoli, aubergine, løg, forårsløg og champignoner - Mmmm.

I morgen skal jeg til at vænne mig til cyklen igen. Heldigvis er det kun to dage til at starte med, godt med en langsom opstart.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sjov i en klisterBH. er publiceret 18/04-2006 17:30 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.