17 år siden

Danske Romkugler og kattevask.

Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 6 dage siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Jeg var lige et smut i Coles supermarked her over middag og tænk jeg fandt romkugler importeret fra Dan Cake, de er fint pakket ind i rød foliepakning med snefnug og en grøn sløjfe printet på.
Julen nærmer sig og jeg vil gemme dem til jul, hvis jeg da ikke lige får et svagt øjeblik en dag inden og "kommer til" at spise dem.
Temperaturen stiger, i går havde vi sol og 32 grader og i dag var det også varmt lige fra tidligt på formiddagen. Nu er det blevet overskyet og jeg kan mærke luftfugtigheden er steget og temperaturen er dalet så jeg har lukket alle døre op for at få luftet huset igennem.
Mickey Mips har været rendt væk en hel nat! Jeg har ellers gået tur med ham i snor :-) og når han var ude var det også i en lang snor bundet til tøjsnoren så han kunne bevæge sig i næsten hele området bag huset. Men, efterhånden syntes jeg det var lidt synd for ham altid at være bundet, så jeg har ladet ham løbe frit nogen gange.
Det gjorde jeg også torsdag sent på eftermiddagen. Han kom ikke ind efter en time eller to som han plejer, jeg kaldte på ham flere gange, men borte blev han.
Så fredag morgen da jeg lige havde låset døren bag mig for at køre på arbejde, lød der et spagt miauv og dèr var en forpjusket og beskidt Mr. Mips. Jeg fodrede ham og lukkede ham ud i sit indelukke bag huset, jeg skulle jo afsted på arbejde.
Da jeg kom hjem om eftermiddagen var han stadig lige pjusket selvom han vaskede sig meget og jeg kunne mærke hans ellers så fine pels var helt fedtet, syntes også han lugtede lidt. Ulækre kattedyr!
Der var ingen vej uden om, han måtte i bad. Mig hen og købe hunde/katte shampoo og med bange anelser om hvordan det skulle gå til fyldte jeg vand i badekarret.
Jeg frygtede at blive både bidt og kradset, men det gik slet ikke så galt.
Jeg fik ham sat ned i vandet, holdt ham ned med den ene hånd og hældte vand på ham med den anden. Han strittede med alle 4 ben og forsøgte hele tiden at komme ud af det væmmelige vand, benene smuttede rundt på den glatte bund af badekarret.
Jeg fik ham sæbet godt ind, et ynkeligt syn.
Mens jeg fyldte et nyt hold rent vand i karret lukkede jeg ham ind i brusekabinen. Så var det tid til skylle programmet, endelig var vi færdige og jeg tørrede ham i et håndklæde, lukkede ham ud bagved hvor han i en time eller mere vaskede sig.
Jeg tror han har været nede i et stormvands dræn, afløbene fra gaden er store nok til han kan komme derned. De gange jeg har gået tur med ham i snor har han altid været meget interesseret i de afløb. Heldigvis udmunder disse dræn i en slags å lige ovre på den anden side gaden i et grønt område. Så han har ikke haft så langt hjem da han først fandt udvejen.
Nu har han igen den fineste pels og han var i aftes verdens største kælepotte, han nærmest klingede til mig da jeg sad og så (sov) nyheder og Midsomer Murders.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Danske Romkugler og kattevask. er publiceret 21/10-2006 09:53 af kookaburra.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.