Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Can anybody out there feel me, cause I can't seem to feel myself, keep losing my way.. Gotta find my way...

Jeg er så gal på ham at jeg har væet inde at kigge på antipiratgruppens hjemmeside. For at tjekke om jeg skal anmelde ham. Han ville virkeligt have godt af det. Jeg ved ikke hvor ond jeg orker at være, for det vil indebære at jeg skal slette mit eget, de få ting jeg har i forhold til ham. For de ville jo komme herhjem. Min bror, er det for sindssygt at anmelde sin egen bror?
Jeg har fundet ud af hvad der virker, men jeg ved ikke om det er straf nok. Den er svær at holde, men den er god. Tavshed. Siger ingenting til ham. Når han spørger om noget svarer jeg ikke. Selv da han slog mig idag fordi jeg ikke svarede fortsatte jeg bare med det jeg havde gang i. Jeg vil pisse ham så meget af. For det har han gjort ved mig. Mange tusinde gange, for sådan er søskende, men da jeg i fredags opdagede at han har lavet 100 store ridser i min YNDLINGS dvd, og mente at det 'var min egen fucking skyld,' kunne jeg ikke mere.

Så nu er det slut. Så nu er det det. Det der skal til. Så må jeg overveje om han skal have ekstra julegave af antipiraterne. Jeg er et grusomt menneske...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grusomt menneske er publiceret 17/12-2006 16:24 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.