SpøgelsesJægerne er klar

køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
12 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
5 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Så har jeg redigeret den gamle tekst "SpøgelsesJægerne - og mysteriet om Munkeby Kro. Og den er altså slet ikke tosset, den tekst. Endda en helt perfekt længde til en børnebog - 80 A4 sider.

"SJ" kan enten bruges til selvlæsning af børn fra 10 til 15 år eller som højtlæsning. Og så er der nogle dejlige gys med, uden at den er direkte blodig eller noget.

Kom til at kigge på de gamle ideer, jeg havde til serien om SpøgelsesJægerne. Hvis et forlag beslutter sig for at trykke bogen, kunne der sagtens blive til 3-4 bøger mere i samme stil.

Nu skal jeg bare have skrevet et kort brev med en synopsis til (x-forlag), og så ryger teksten ellers af sted. Skal jo bare sendes med mail, så det er hurtigt klaret!

Var til påskefrokost hos mormor i dag. Moster og min kusine var der + Grethe (tante). En rigtig fornøjelig dag, altså, hvor vi kunne nyde mormors gode mad. (uhm, lammekalle....rrr....) *Homer-fan*

Hentede så lige en gammel udskrift af SJ-teksten, som moster fik med hjem. Så kan hun læse den for min fætter. Han elsker gys og spænding - fx er han ret vild med Harry Potter, selv om han ikke helt er god nok til at læse den selv. Og så har moster vist stor interesse for min lyst til at skrive, såh..

Moster fik også en kopi af "Snapshot" med hjem. Altså den novelle, jeg også har liggende her på pennen. Den handler om morfar, som vi har snakket meget om i den seneste tid, så tænkte hun måske ville blive glad for at mindes også. Foruden at den viser, hvordan jeg skriver, og også hvordan jeg havde det omkring hans sugdom og død.

Men altså en dejlig dag!

Nu skal jeg bare hae sendt den tekst af sted...kryds fingre og tæer! *gs*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget SpøgelsesJægerne er klar er publiceret 23/03-2008 18:10 af Luise A. Eriksen (Lullu84).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.