Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Jeg har tidligere, engang i april, klaget over alle vores fisk var forsvundet fra havedammen, de er nu tilbage. Jeg har en teori om, at de har været på bunden fr at yngle, det har nogle af mine kolleger i hvert fald sagt de kan finde på. Men det vigtigste er, at de er tilbage, de fleste i hvert fald! Der mangler en stor hvid en!
Ellers går det godt. Det er jo dejligt med noget sommer, og i forhold til arbejdet, er det jo lækkert vi kan tage børnene med til stranden og sådan.
Jeg ønsker mig godt nok lidt vand. Min have hænger lidt her og der, men så render jeg en tur med vandekanden. Men kun en lille tur, vand er jo en mangelvare!
Mine høns trives også i bedste velgående. De lægger æg hver dag, den ene lægger endda nogle gange et dobbeltæg. Så nu er jeg begyndt at sælge nogle æg, jeg kan jo ikke spise 5 æg om dagen, og da kæresten ikke er den store æggespiser, har vi jo nogen i overskud:)
Grisene har det også godt. De to små vi fik 2. juledag, er blevet byttet til en ny so, den er kælen, men træls, når den keder sig, vil ud, vil ind, er sulten, ja, når den er utilfreds med det mindste, skriger den, men det har vi næsten vænnet os til.
Den "gamle" so føder måske om 14 dage, så det er spændende.
Nå, nu vil jeg slutte for denne gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fiskene kom tilbage:) er publiceret 05/06-2008 21:41 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.