se verden i et andet lys end i aftes

Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Onsdag morgen og klokken er omkring 6.45, var fornuftig for en gang skyld i går, gik i seng allerde kl.23, så jeg er egentlig veludhvilet for en gang skyld.
Synes jeg er stresset for tiden, der er bare så mange ting at nå.
Synes det har været en hård sommer, med flytning, ny børnehave og skole og så det at jeg ikke kender et øje her i byen, det er lidt svært. Men okay det er da bedre end da vi boede i Tyskland, de 9 måneder vi boede der nede glemmer jeg aldrig det var den værste tid i mit liv og det vil hænge over mig som en sort skygge.
Håber at x-manden endlig kan lade os være i fred. Er træt af at leve det sigøjner liv, for at få fred for ham. Men det tyder på at endelig har opgivet, men lad os nu se, for han har det jo med at poppe op som en trold af en æske.

I dag skal jeg i byen med pigerne og købe ind til deres skolestart på tirsdag, det bliver hyggeligt. Tror de glæder sig til det og så skal vi jo over besøge deres fritidshjem.
Nu vil jeg gå i gang med at lave madpakker til drengene og findetøj frem til dem, regner ikke med at vi går i børnehaven før efter 9 i dag, de skal vel også nyde godt af at jeg stadigt går hjemme. (så lange det nu varer).

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget se verden i et andet lys end i aftes er publiceret 06/08-2008 07:05 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.