Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
12 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Hey dagbog, - min pc er ved at dø..den er blevet langsom..windows ligesom errodere..og det er en original version som jeg har købt..som jeg forstår det ikke. Måske er det min harddisk der er så ustabil..at den skaber fejl, der gør at systemet er blevet ustabil..

Jeg har lagt eleina historien ned på en memory stick, bare for at være sikker..og jeg skal have brændt alle mine dokumenter ned også..så alt er frosset på en cd.

jeg bruger denne pc til at skrive på, og til at spille world of warcraft..intet andet..

Jeg er ved stille og rolig at opbygge eleina historien..og der er tænkt på en efterfølger. En helt vender tilbage som en skurk :) over skurken..mr devil..for at putte det i almindelige termer..dør selvfølgelig ikke..han har heller ikke tænkt sig at overtage hele verden..han er kun ude på ballance, ligesom det gode..selvfølgelig kan de skabe godt, eller lidt kaos så er det ikke i vejen..men overall..er landet lige delt..og det bliver det ved med, stod det til dem..men, heltene kan ikke lide at der er ondt til..så de vil vippe med båden..og skurkene vil selvfølgelig også vippe med båden..i midten er ballancen..ledt af en udstødt død..ved navn medicore..velvalgt navn..som selvfølgelig dør..og deraf, ingen ballance. det onde er omringet af skurke..som ikke er ansat af det onde..men som tror de følger det ondes bud..og beskytter det onde...som eksistere i fred.i virkeligheden har det onde ikke brug for bestyttelse..men kan bevæge sig hvorhen det vil..nå..men jeg må skrive videre på det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget min pc er publiceret 26/12-2008 00:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.