Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Hvor der det dejligt, sne..
Vores lille hund er nu ikke vild med det, det er vådt og koldt.. Så han ligger nu i sit lille hus og sover udmattet efter en kort gåtur.. :)
Vores søn nyder det også, indenfor. Han er ikke særlig fysisk, og gider ikke ud og kælke. Måske senere når hans mellemste søster forbarmer sig og slæber ham ud. Men lige nu vil han hellere ligge under sin dyne og se tv.
Ellers går det godt her, jeg har været alene på arbejdet i sidste uge, da min chef har været på ferie, men det gør ikke noget, det er gået godt. Men jeg er godt nok for meget selskabspapegøje til at side alene i længden.. Så tror jeg at jeg ville få spat.. :)
Jeg synes stadig at jeg har fået mig et dejligt arbejde, især fordi jeg har fået en helt fantastik chef, der er sød og vildt dygtig. Jeg ønsker jeg bliver lige så dygtig som hende når jeg bliver voksen..:)

Vi skal ellers til bryllup i både Maj og Juni.. Det bliver vildt. Jeg skal have købt tøj, sat hår og lavet negle. Det glæder jeg mig utrolig meget til. Jeg skal bare have smidt nogle flere kiloer. Måske 10 mere hvis jeg kan, det er mit mål. Men så må jeg nok gøre mere for det. Der er allerede røget 8 og alle der ikke har set mig siden sidste sommer, siger det kan ses meget. Jeg synes nu ikke det.

Kan I hygge jer og nyd nu det dejlige vejr.

Birgitte

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sne er publiceret 15/02-2009 11:59 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.