15 år siden

Mere foredrag, og skoleslut

Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Ja, sørme, jeg fik lige de sidste to foredrag i dette skoleår, så på søndag ta'r jeg til Århus for at holde det første mandag morgen :)

Godt nok er det Mathias's fødselsdag på mandag, men det har jeg valgt er en god anledning til at holde foredrag - måske bli'r det mere følelsesladet, men så må det være det, måske trænger alvoren så mere ind ?

Samtidig fik jeg anledning til at besøge dejlige pennefolk, for det andet foredrag er torsdag (ved ikke hvorfor de der produktionsskoler får senere ferie end alle andre?) så jeg ka' jo ligeså godt blive derovre ;))
Det er muligt det bli'r hårdt, men jeg vil ud med det her, og håber virkelig der er bare en enkelt eller fem der får noget at tænke på, og også letter foden !

Jeg skal også ha' hentet tøserne hjem fra skolerne her fredag og lørdag, og sende den første afsted igen søndag morgen, så jeg har allerede skrevet årets fødselsdagsbrev til Mathias, men det får sin egen dagbog.

Ja, tænk bare, 20 år med folkeskolen er slut, det er godt nok vildt underligt.. Ikke flere forældremøder og hvad der ellers hørte sig til... Regner ikke med, jeg kommer til at være lige så meget med i gymnasierne ;))

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mere foredrag, og skoleslut er publiceret 24/06-2009 22:21 af Inge Minat (minat).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.