Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
3 måneder, 17 dage siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Var i bio i fredags med to veninder. Vi mødtes først og spiste på Jensens Bøfhus. Lækkert måltid og hyggeligt. Og vi havde alle husket vores brocher! Vi er nærmest blevet Broche-damerne. For ca. to år siden var vi på shoppe-tur sammen og ved en smykke-bod havde de et tilbud hvor man kunne købe 3 brocher for et beløb jeg har glemt, men det var billigt. Og da vi er 3 gode veninder besluttede vi, at vælge en broche hver og deles om prisen. Og siden da har den broche som vi hver valgte, været vores "venskabs-broche". Og hver gang vi 3 mødes til et eller andet, så har vi vores brocher på - som et slags hemmeligt klub-tegn eller noget skørt i den stil. Jo, vi er blevet Broche-damerne! Og vi griner af det hver gang.

Nå, men vi skulle jo i bio og se "Harry Potter og Halvblodsprinsen". Vi er alle tre Potter-fans og hver gang en ny Potter-film er kommet i bio har vi været inde og se den sammen, så det skulle vi selvfølgelig også denne gang. De andre to har læst alle bøgerne, vist nok både på engelsk og dansk. Det har jeg dog ikke. Jeg nøjes med at se filmene i bio og så købe dem når de udkommer på DVD, så jeg har hele serien.

Men det var en god film, med gode effekter. Og som en af mine veninder sagde "Utroligt, at så mange mennesker kan være så stille så længe". Men filmen var også meget intens - med få afbræk af sjove humoriske indfald der fik folk til at grine. Men meget intens det meste af tiden og nok derfor at den kunne holde folk så fanget og stille så længe (det er jo en helaftensfilm). Vi gav den ihvertfald alle de stjerner der var at give. Den var god. Helt sikkert.

Da filmen var slut, kørte jeg som sædvanligt min to veninder hjem og det var så slut på en pragtfuld aften.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tænk de kan være så stille... er publiceret 27/07-2009 10:33 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.