Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
16 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
10 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Hey dagbog, Jeg købte mig et 32" fjernsyn igår med mpeg4 og en C model, som man jo skal bruge når man køre på kabel. Den er lidt større end den 26" jeg havde før..ret pæn..var i bilka efter den, var der 20 minutter før de åbnede..det var der også andre der var..

Nå, men så blev klokken 12..og så stod den på wow..vores tank som er lidt en gnaven type..skulle da også lige have sagt, at klokken 12 var ret tidlig for et raid..jeg havde jo spurgt dem hvad de synes..og givet flere forslag..men der var ikke en, der havde sagt..lad os vente en time..eller sådan noget...Det lykkes os at tage 2 bosser ned, som vi aldrig havde gjort før..i det nye ICC...Jeg havde jo lagt an til, at jeg godt kunne tænke mig et "progression raid" at vi skulle ligge noget i det..mere tid, komme forberedt..og det blev en succes..ham der kl.12 var gnaven over tiden...sluttede med at sige..Det kan vi sku godt gøre igen næste uge..bare vente til klokken 13..

Iaften, når jeg har fået 700 reputation point mere, har jeg 40 fraktioner..hvor jeg er exhaulted i..det bliver en WoW ting..og viser at jeg har været der siden 60'er dagene..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lidt succes er publiceret 01/02-2010 14:44 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.